Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO verliest bij Alexandria ’66 3-1 (2-1) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 28 oktober 2018 14:32CWO is er opnieuw niet in geslaagd de eerste overwinning van het seizoen te behalen.
Het team van CWO hebben ongetwijfeld kwaliteit genoeg om in de tweede klasse mee te doen maar verloren vrijwel alle duels op inzet en de echte wil om te winnen.


Alexandria ’66 liet vanaf de eerste minuut zien dat zij wel voor de overwinning gingen en zette CWO direct onder druk. In de 9e minuut kwam Alexandria al op voorsprong, nadat de verdediging van CWO werd uit gespeeld en de bal hard werd ingeschoten kon Daniël van der Knijff de inzet nog wel stoppen maar was bij de rebound kansloos 1-0. Ook hierna kwamen nog enkele kansen voor Alexandria maar die werden gemist. In de 37e minuut werd een voorzet van Gio Boaventure weggekopt door een verdediger van Alexandra, voor de voeten van Mike van der Meer die hard uithaalde 1-1. Even leek er een opleving van CWO te komen en kwam er zelfs een grote mogelijkheid op de 1-2, maar omdat de aanvaller van CWO geen oog had voor de geheel vrijstaande medespeler en zelf de bal over schoot ging deze mogelijkheid verloren.  Drie minuten later was het aan de andere kant al weer raak  2-1.
Na de rust kwamen er voor beide teams een aantal mogelijkheden. Het was echter Alexandria dat in de 80e minuut opnieuw scoorde, 3-1. Invaller Tobi Fasanya raakte in de 90e minuut nog de lat maar de stand bleef ongewijzigd.
Zaterdag a.s. speelt CWO thuis tegen Sparta AV, dat sterk  aan de competitie is begonnen en op de tweede plaats staat.
 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Emir Kassrioui (13/11)
Seyit Sarac (13/11)
Shayden Merite (16/11)
Rona de Voogd (17/11)