Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO pikt puntje bij Strijen PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 16 oktober 2018 19:57Prima voetbalweer, een mooie grasmat en met Strijen een tegenstander, die ook nog niet haar beste vorm had laten zien, hadden onze blauw witten helden vandaag drie mooie punten kunnen pakken. Zou CWO het nu eindelijk lukken om van die akelige nul punten af te komen? 

Al snel na het begin signaal wisten de meegereisde supporters dat t ook vandaag weer een lastige middag ging worden. Strijen liet meer strijdlust zien en was qua veldspel de betere van de twee ploegen. Echter Daniel van der Knijff liet vandaag zien dat hij uit het juiste hout is gesneden en zorgde ervoor dat de spaarzame kansen van onze gastheren niet tot een score zou leiden. De 0 tegen 0 rust was dan ook een ruststand waar CWO blij mee mocht zijn.

 

Na t bakkie thee was het wederom Strijen dat het spel bepaalde. Onze blauw witte helden moesten alle zeilen bij zetten om Strijen van het score te houden. Gelukkig waren de spitsen van Strijen slordig in de afronding en was Daniel scherp in zijn doel. CWO kwam goed weg toen de goed fluitende scheidsrechter Post Strijen in de 52-ste minuut na een stevige tackel in de zestienmeter van Sydney Kloos op de linksbuiten geen penalty gaf.

 

Na zestig minuten kroop CWO via Obeida Kadri voor het eerst uit haar schulp. Een schot vanaf de rand zestien werd echter simpel gepakt door de keeper van Strijen. Strijen bleef de betere ploeg maar wist de vele kansen niet benutten. Vanaf de tribune werd door de voetbalkenners al gezegd dat als je zelf niet scoort, de tegen stander dat dan wel zou doen. Trainer Raphael Andrade moest ingrijpen en bracht Toby Fasanya voor Giovanni Boaventura en Sven Goedendorp kwam er in voor de moegestreden Rick van Haren. Deze wissels brachten CWO iets meer stootkracht, wat leidde tot twee goede kansen, Danny Koetsier raakte de lat en Arij van Bree schoot na een goede aanval net naast. De derde goede kans in de 88-ste minuut bezorgde CWO zelfs de 0-1 voorsprong. Obeida Kadri, die na de wissels achter de spitsen ging spelen, werd bediend door Toby van rechts en schoot vanaf de rand zestienmeter laag rechts van de keeper binnen. De vreugde aan CWO-kant was groot, maar van korte duur. In minuut 89 was het alweer gelijk. Een vrije trap vanaf de rand zestienmeter werd onhoudbaar hard in de linker kruising geschoten. Hierna was de wedstrijd gespeeld en konden beide ploegen met een ontevreden gevoel de douches opzoeken.

 

Zaterdag 20 oktober is het totale programma (thuis en uit!!!) afgelast ivm het overlijden van Johan Hoogerwerf.

Verder opvallend deze zaterdag:

- Scheidsrechter Post gaf twee keer geel, beide voor CWO, Laurens en Gio mogen op het boetekleedje gaan zitten;

- Rick van Haren mocht na veel blessureleed zijn eerste basisplaats pakken;

- Verzorger Henk was weer vrij rap in de bestuurskamer om de Strijense kaas naar binnen te werken;

- CWO2 trekt wederom aan het langste eind en wint 1-2 bij Westlandia;

- De eerste punt is binnen, het was niet mooi, maar wel nodig.


 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Emir Kassrioui (13/11)
Seyit Sarac (13/11)
Shayden Merite (16/11)
Rona de Voogd (17/11)