Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO weet het tij nog niet te keren tegen SVS. PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 09 oktober 2018 05:28

CWO mocht vandaag op eigen veld aantreden tegen SVS uit Capelle aan de IJssel. SVS kende net als CWO een moeizame start van de competitie en pakte in twee wedstrijden één mager puntje.

 

 

Veld 1 was weer bespeelbaar en de grasmat lag er perfect bij om de eerste drie punten op te pakken. CWO begon fel aan de wedstrijd en wist snel druk te zetten, dit leidde echter niet tot grote kansen. De blauwwitte helden moesten na vijf minuten een eerste tikkie verwerken, Colin Pleijsier verstapte zich en moest met een pijnlijke enkel het veld verlaten. Hij werd vervangen door Tobi Fasanya. SVS ging steeds beter mee voetballen en kreeg na een kwartier ballen de eerste goede kans. Een slimme steekpas zette de snelle linksbuiten van SVS voor keeper Daniel van der Knijff, deze wist zijn hoek goed te verkleinen en de bal tot corner te verwerken. Vanuit de corner werd SVS wederom gevaarlijk, maar bracht de lat redding en bleef het 0-0. In minuut 19 werd CWO voor het eerst gevaarlijk. Een vrije trap van Arij van Bree vanaf rechts werd door Danny Koetsier hard ingekopt, de sluitpost van SVS was echter dit keer een sta in de weg en wist zijn doel schoon te houden. Vanuit de corner was het echter wel raak. Danny Koetsier maakte met zijn hoofd zijn eerste officiële doelpunt voor CWO, een mooi verjaardagscadeau voor moeder Koetsier en een mooie opsteker voor CWO. SVS bleef goed voetballen en had wederom in de 29 minuut pech toen zij voor de tweede maal een bal via de lat over zagen gaan. CWO wist in de 34 minuut nog gevaarlijk te worden door een mooie combinatie van Toby en Arij, de keeper van SVS wist echter het schot van Toby te keren. Na een tegenaanval in de 35 minuut kreeg SVS een corner, deze werd scherp ingedraaid en helaas door Daniel van der Knijff in zijn eigen doel verwerkt. Zo kwam SVS enigszins fortuinlijk aan een verdiende 1-1. CWO was duidelijk van slag en liet zich steeds verder naar achter drukken. Vooral de snelle linksbuiten Jonathan Linger was een plaaggeest voor de CWO-verdediging. Hij was het die in de 39 minuut op snelheid Dempsey voorbij vloog en met een strakke lage voorzet de spits van SVS de 1-2 voorsprong liet binnen tikken. SVS rook bloed en bleef drukken, na een afgeslagen bal uit een corner, werd de bal vanaf de rand zestienmeter hard in geschoten, via een CWO-been verdween de bal in het CWO-doel en werd de ruststand van 1-3 op het scorebord genoteerd.

Na een onrustig bakkie thee in de CWO-kleedkamer liet CWO begin tweede helft zich van een betere kant zien. Er was meer strijd, maar echter tot grote kansen voor de blauwwitten leidde dit niet. In de 18-de minuut werd Sydney Kloos in het veld gebracht voor Gio Boaventura en werd Igor Markovic naast spits Danny Koetsier gezet. In de 22 minuut kreeg CWO haar eerste goede kans. Toby gaf de bal goed voor op Igor, deze kopte goed in maar de sluitpost van SVS stond weer eens in de weg. SVS liet zich ook niet onbetuigd, in de 24 minuut moest Daniel tot twee keer toe redding brengen bij aanvallen van onze gasten. In de 33 minuut werd Obeida Kadri vervangen door Sven Goedendorp. Sven greep zijn kans en was direct dreigend vanaf links. In de 42 minuut werd zijn inzet dan ook beloond. Met een mooie passeerbeweging wist hij de rechtsback van SVS te omspelen en vanaf de achterlijn aanvoerder Laurens Cruz te bedienen. Laurens kon zo de spanning weer terugbrengen en de 2-3 op het scorebord zetten. CWO voerde het tempo op en deed er alles aan om haar eerste competitiepunt binnen te slepen. Helaas viel het kwartje deze middag niet de goede kant op en gingen de drie punten naar Capelle.

Verder opvallend deze zaterdag:

- De prima leidende en altijd gezellige scheidsrechter Marcel van Ekelenburg deelde twee gele kaarten uit, Arij en Mike mogen hun spaarpot gaan legen.

- Ook de pupil van de week Jules Kal kreeg een gele en rode kaart, mocht de twee euro van de tos houden en wist in de bestuurskamer het patatje en de bitterhapjes snel weg te werken.

- Onze gelegenheidsbarvrouw in de VIP-ruimte Claudia Ommering deed het prima achter de bar, dank voor je hulp.

- De mannen van trainer Chris Latupeirissa wisten het goede voorbeeld te geven en werden met bloed, zweet en tranen de winnaar in de derby tegen Deltasport 2. Zij haalde in de laatste minuten de winst binnen en wonnen met 2-1. Mannen klasse.

Volgende week weer nieuwe kansen voor CWO in het mooie Strijen.

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Deze week zijn jarig:

Liliana Semedo Tavares (10/12)
Yassir Aissa Mouhand (10/12)
Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)