Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO onderuit bij Sparta (AV) 3-1 (2-0) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 27 mei 2018 15:50Voor CWO stond voorafgaand aan deze wedstrijd behalve de eer niets meer op het spel. Sparta kon bij winst en verlies van Zuidland nog een vervangende periode veroveren. Op het gelegenheidsveld van de rugby en cricketafdeling van Sparta was het veld afgezet met een touwtje. En toen ook de muziek halverwege de wedstrijd zo hard werd gezet dat het publiek de scheidsrechter niet meer kon horen fluiten leek het ook meer op een campingwedstrijd dan competitie voetbal.

Sparta was duidelijk gemotiveerd om de mogelijkheid van een periodetitel met beide handen aan te grijpen en begon direct met druk te zetten op de verdediging van CWO. Het was echter CWO dat de eerste grote kans kreeg. In de 17e minuut werd Colin Pleijsier alleen voor de keeper gezet, maar speelde de bal net te ver voor zich uit, waardoor deze kon ingrijpen. Zeven minuten later speelde Colin Pleijsier de bal naar Talha Koc, die goed voor gaf, maar de bal werd door iedereen gemist.
Vier minuten later was het aan de andere kant wel raak. Bij een aanval van Sparta kwam de bal hoog voor het doel. Een van de aanvallers die helemaal vrij kon inkoppen liet Yordi Godijn kansloos, 1-0.
In de 39e minuut ontstond een gelijksoortige situatie aan de andere kant van het doel en dat betekende 2-0.

CWO kwam na rust ongetwijfeld uit de kleedkamer met de bedoeling het Sparta nog moeilijk te maken. Dat duurde echter niet lang, in de 46e minuut werd een voorzet van links verkeerd ingeschat door Yordi Godijn en verdween in het doel, 3-0.
In de 80e minuut kon CWO nog wat terug doen, nadat de bal door Jeilli Moreno goed aan de vrijstaande  Gio Santos Bovanture werd gegeven die fraai afrondde, 3-1.
Sparta pakte de vervangende periode en kon het feest extra glans geven.

CWO eindigt hierdoor op 9e plaats in de competitie. Wat nog rest is de halve finale van het Vlaardings Kampioenschap op donderdag 31 mei tegen Zwaluwen en bij winst de finale op 16 juni. 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)