Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO pakt punt bij Neptunus Schiebroek en speelt zich veilig voor de 2e klasse PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 12 mei 2018 19:25Zonder de geblesseerde Mike van der Meer, Dwy Kampe, Jordi de Bruin en Yordi Gordijn startte CWO om 14:30 uur op het warme kunstgras bij kandidaat voor de derde periode Neptunus Schiebroek. De thuisploeg startte feller en frisser en CWO moest het vooral van verdedigen en lange halen naar voren hebben. Armando Mostert was voor de spitsen van de zwart-witten een sta in de weg en wist met hulp van zijn teamgenoten het CWO-doel schoon te houden.

En zoals je wel vaker bij ‘t voetbalspelletje ziet gebeuren, aan de ene kant worden de kansen gemist dan wordt aan de andere kant het balletje uit ‘t netje gevist. Zo ook vandaag bij CWO. Het uitverdedigen tussen oud-CWO keeper Angelo Spanjaart en verdediger Sander Duin ging niet goed, waardoor Colin Pleijsier CWO tegen de verhoudingen in op een 0-1 voorsprong bracht. Wat Neptunus ook de eerste helft probeerde de bal wilde er niet in.

In de tweede helft werd Marleyson Mejia ingezet voor Colin Pleijsier en voetbalde CWO beter mee, Neptunus bleef echter de betere ploeg en kwam na 21 minuten verdiend terug in de wedstrijd. Armando wist in eerste instantie een afstandsschot te keren, echter de bal kwam bij spits Chris Lever voor zijn voeten en hij wist het netje voor Neptunus te doen bollen. Neptunus ging op zoek naar hun volgende doelpunt en CWO loerde met de snelle spitsen op een counter. Talha werd ingezet voor de geblesseerde en moegestreden Jelli Moreno en Delano Ignatia verving de geblesseerde Igor Markovic.

Beide ploegen kregen nog een paar kansen, waarbij Neptunus, mede dankzij hun vlaggenist goed weg kwam, bij een counter. Deze puntenpakker vlagde voor buitenspel en de scheidsrechter volgde dit signaal, was dit niet gebeurt dan had de eindstand wel eens 1-2 kunnen zijn. Gezien het spelbeeld zou dit niet terecht zijn. Met de eindstand van 1-1 was CWO echter veilig en mochten de blauw-witten blij zijn. CWO kan met nog twee wedstrijden te gaan, niet meer ingehaald worden door de onderste drie ploegen en speelt het komende seizoen weer mee in de tweede klasse West 2.

 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)