Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO weet vesting Hellevoetsluis niet te nemen PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 06 mei 2018 11:09Op een zonovergoten kunstgrasveld mocht CWO  aantreden tegen runnerup Hellevoetsluis. Hellevoetsluis zette vanaf de aftrap druk en wist een paar keer gevaarlijk dicht bij Yordi Godijn te verschijnen, deze wist echter tot minuut 28 de schoten op doel tegen te houden.

In de 29-ste minuut kwam CWO ongelukkig op achterstand. Een voorzet vanaf rechts werd via CWO-verdediger Delano Ignatia van richting veranderd en belandde met een grote boog over Yordi Godijn in het doel. Hierna zette CWO zelf wat meer druk maar kon het niet echt gevaarlijk worden. In minuut 35 werd het zelfs 2-0 voor Hellevoetsluis. Vanuit een corner van rechts, wist Davy Nierop na een handig overstapje, de bal eenvoudig rechts van de keeper in het doel te schuiven. In minuut 43 kreeg CWO haar eerste echte kans via een slim steekpasje van Giovanni Santos Boaventura op Colin Pleijsier, kon Colin inschieten, de Hellevoetse sluitpost was echter op zijn hoede en wist de inzet van Colin te pareren.

Na de rust en waarschijnlijk een donderspeech van trainer Fransisco Roque da Silva kwam CWO scherp uit de kleedkamer en wist het al snel het doel van Hellevoet te vinden. Een corner vanaf rechts werd door Jordi de Bruin ingekopt, via de Hellevoetse verdediging belandde de bal voor de voeten van Laurens Cruz, hij wist het netje te doen bollen en er weer een wedstrijd van te maken. Hellevoetsluis stond hierna een kwartietje onderdruk, maar wist met haar doel schoon te houden. Na twintig minuten in de tweede helft was het beste bij CWO eraf en nam Hellevoetsluis de wedstrijd over. CWO probeerde met haar wissels Char Pires voor Delano Ingnatio en Steve Heijmans voor Jelli Moreno en het doorschuiven van laatste man Jordi de Bruin de 2 tegen 2 te maken. Hellevoetsluis loerde met hun snelle spitsen op de kansen en waren het gevaarlijkst voor het doel. Toen in de 88 minuut na ongelukkig balverlies Hellevoetsluis via aanvoerder Frank van Gelder op een 3-1 voorsprong kwam was de wedstrijd gespeeld en kon de goed leidende scheidsrechter Groenendijk na 93 minuten affluiten en Hellevoetsluis als terechte winnaar de kleedkamers opzoeken.

Vandaag zat het er ondanks het harde werken voor de blauw-witten gewoon niet in. Volgende week uit bij Neptunes-Schiebroek zijn er weer nieuwe kansen voor CWO om zich veilig te spelen.

 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)