Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Kees Jansma en Jan de Jong nieuwe gezichten bij sv CWO! PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 19 april 2018 14:27Donderdag 17 mei a.s. zal de jaarlijkse CWO sponsor-avond plaatsvinden.
Na eerder al gasten te hebben ontvangen als Gert Jan Verbeek, Co Adriaanse, Jean Marie Pfaff en Wim Kieft is het deze keer de beurt aan twee heren welke beiden de wortels hebben binnen de NOS; de één is eindverantwoordelijke binnen Feyenoord Rotterdam en de ander is na een functie bij het Nederlands elftal weer wekelijks te zien met zijn eigen voetbalpraatprogramma op televisie.
We hebben het hier over niemand minder dan Jan de Jong en Kees Jansma!

Beide heren hebben voldoende te vertellen over de voetbalwereld, Jan de Jong zal onder leiding van CWO's vaste presentator Jan Dirk Stouten, terugblikken op zijn eerste jaar als algemeen directeur van Feyenoord. Kees Jansma heeft geen verdere toelichting nodig en heeft bijna alle zaken rond het voetbal van de afgelopen decennia van dichtbij meegemaakt.

Naast deze hoofdgasten zullen ook andere gasten aanschuiven aan tafel bij Jan Dirk Stouten, hier zal o.a. met Bas Raemakers (manager sponsoring binnen Feyenoord en o.a. oud jeugdbestuurslid van sv CWO) worden gesproken over de noodzaak van betrokken sponsoren voor zowel het betaald- als het amateurvoetbal. Uiteraard zal voorzitter van st. Businessclub CWO, Jeroen Onderdelinden, de gasten bijpraten over hetgeen de leukste Businessclub van Vlaardingen heeft te bieden.

Tijdens deze avond zal er een loterij en veiling plaatsvinden waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan diverse doelen binnen de sterk groeiende jeugd van sv CWO.

Ben je ondernemer of wil je graag je werkgever kennis laten maken met sv CWO en st. Businessclub CWO, meld je dan aan voor deze bijzondere voetbal avond!

Aanmelden is noodzakelijk voor 7 mei a.s. en kan via een email aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ! Toegang kan alleen worden verleend indien in bezit van een geldig toegangsbewijs.
Tijdens deze avond zal de kantine tussen 19.00 uur en 22.00 uur alleen toegankelijk zijn voor genodigden. Is dit normaal je trainingsavond, neem dan contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

www.businessclubcwo.nl


Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Liliana Semedo Tavares (10/12)
Yassir Aissa Mouhand (10/12)
Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)