Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO verliest bij Piershil 3-1 (1-0) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 25 februari 2018 16:34In een zeer matige wedstrijd heeft CWO bij Piershil met 3-1 verloren. CWO werd vooral op inzet afgetroefd. Pas nadat de keeper van Piershil in de 80e minuut rood kreeg voor het neerhalen van Marleyson Mejia begon CWO weer te voetballen.

Piershil nam vanaf het begin het initiatief. In de 22e minuut kwam Piershil op voorsprong. Na een aanval over de rechterkant werd de bal voor gegeven. De aanvaller kopte de bal diagonaal in de hoek en Yordi Godijn was kansloos, 1-0. CWO kwam nauwelijks in de buurt van het doel van Piershil en mocht van geluk spreken toen in de 36e minuut een schot op de buitenkant van de paal kwam.

Na de rust had CWO de wind in de rug maar dat was nauwelijks te merken. Piershil hield het initiatief en werd regelmatig gevaarlijk. In de 62e minuut werd de voorsprong verdubbeld. Met een steekpass werd een aanvaller alleen voor Yordi Godijn gezet en die had het nakijken, 2-0. In de 75e minuut werd het zelfs 3-0 nadat een aanvaller de bal van dichtbij vrij kon inschieten. In de 80e minuut kwam invaller Marleyson Mejia alleen voor de keeper van Piershil na een goede pass vanuit het midden. Buiten het beruchte gebied haalde hij Marleyson onderuit en kon met rood vertrekken.
Pas hierna durfde CWO weer wat aan te vallen. In de 87e minuut was het de mee naar voren gekomen Igor Markovic die de bal achter de keeper van Piershil kopte, 3-1. Dit was ook de eindstand.

Zaterdag moet CWO opnieuw een inhaalwedstrijd spelen uit tegen Rhoon. CWO is inmiddels naar de achtste plaats gezakt en zal zaterdag uit een ander vaatje moeten tappen om niet verder naar onderen te zakken.

 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)