Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Rafael Andrade volgend seizoen hoofdtrainer bij CWO PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 14 februari 2018 09:29Met de aanstelling van Rafael Andrade als hoofdtrainer hebben we de technische staf voor de selectie voor volgend seizoen rond. Andrade volgt Francisco Roque da Silva op, die aan het einde van dit seizoen CWO na twee jaar zal verlaten.

De in Vlaardingen woonachtige Andrade is momenteel actief als trainer bij zondag 3de klasser OHVV waar hij aan het einde van het lopende seizoen, na drie seizoenen zal vertrekken.
Rafael Andrade is voor zijn huidige trainerscarrière als speler actief geweest op het hoogste amateurniveau bij o.a. Barendrecht, SC Feyenoord en RVVH.

Assistent-trainer Dennis van der Waal en keeper-trainer Arie Kleinjan zullen hun verblijf verlengen.

Met de aanstelling van Chris Latupeirissa (voormalig speler van HVO en nu assistent-trainer bij PPSC) als trainer van het tweede elftal is het technische kader voor de selectie voor het komende seizoen compleet.

Het bestuur is uiterst tevreden met de invulling van de technische staf voor de selectieteams voor het komende seizoen en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Gert Jan Pleijsier heeft sinds januari de vacante positie TC Selectiezaken ingevuld. Hij volgt Hans Nieuwenhuizen op die deze functie vele jaren goed en met grote inzet heeft vervuld.
Pleijsier heeft na een mooie actieve voetbalcarrière bij o.a. DVO, Xerxes, DCV en SVV een goed netwerk opgebouwd en heeft een brede kennis van het amateurvoetbal in deze regio.

Het bestuur


V.l.n.r. Chris Latupeirissa, Rafael Andrade en Dennis van der Waal.

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Liliana Semedo Tavares (10/12)
Yassir Aissa Mouhand (10/12)
Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)