Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Inhaal wedstrijd in de schemering voor MO19 PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 23 november 2017 08:50

Woensdag 15 november

Na de verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag moesten we deze avond inhalen tegen SHO uit oud Beijerland. Gelukkig op tijd daar en na de warming up begon de wedstrijd met Edwin weer als de grens (bedankt weer daarvoor ) op een slecht verlicht veld.
Na een beetje aftasten gingen we elkaar beter vinden in het veld en waren er een paar leuke aanvallen die helaas nog geen doelpunten brachten.
Toen na 25 minuten dacht Pien laat ik het een keertje van afstand proberen en ja hoor na een harde knal van 25 meter kon de keepster van SHO de bal uit het net vissen, 0-1.
We bleven daarna goed voetballen en na een geweldige aanval over links gaf Nathalie de bal perfect voor de goal, zodat Jovita er alleen maar tegenaan hoefde te lopen, 0-2.
Dit was ook de ruststand.

De supporters langs het veld hoopten op nog meer doelpunten, maar helaas lukte dat in de tweede helft niet meer.
Ook SHO was en bleef ongevaarlijk, zodat het 0-2 is gebleven. Super gespeeld en de drie punten mee terug naar Vlaardingen.

Onze Woman of the Match zat vorige week nog de hele wedstrijd op de bank  en deze wedstrijd speelde zij de hele wedstrijd ondanks haar blessure. En dat deed ze ook nog eens heel fanatiek.... over wie hebben we het: Aydan ! Gefeliciteerd. Terecht deze wedstrijd ben jij de Woman of the Match. Foto's van de Woman of the Match volgen nog.

Shannon





 

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Onix Alvaro (20/06)
Jeremy Adrien (21/06)
Zion Janga (21/06)