Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO met 10 man onderuit tegen SSS 2-3 (0-2) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 19 november 2017 16:31CWO 1 speelde nog niet eerder tegen SSS 1 uit Klaaswaal en heeft na deze wedstrijd er niet echt een goed gevoel aan overgehouden. Even als in de vorige competitiewedstrijd tegen VDL was de hoofdrol voor Gene Galina Fortes, echter deze keer niet in positieve zin. Na 13 minuten kreeg hij rood van scheidsrechter Hilgerson, waardoor CWO vrijwel de gehele wedstrijd met 10 man speelde.

De beginfase was voor CWO dat goed van start ging en SSS direct onder druk zette. Na 10 minuten was de eerste grote kans voor Colin Pleijsier, die kon de bal echter net niet goed onder controle krijgen en zijn schot ging naast het doel. In de 14e minuut werd de bal halverwege de eigen helft knullig verspeeld en kon een aanvaller van SSS alleen op het doel aflopen. Gene Galina Fortes was snel uit zijn doel en nog voordat hij het strafschopgebied inging probeerde hij met een sliding de bal te veroveren. Hij was echter net te laat en vloerde de aanvaller van SSS. Een vrije trap buiten het strafschopgebied en de rode kaart voor Gene Galina Fortes. Dave Hofman kwam als keeper in het veld en Gio Santos Boaventure moest het veld verlaten. De vrije trap die volgde werd door de muur in de hoek geschoten, 0-1.

Ondanks dat CWO met 10 man speelde veranderde het spelbeeld nauwelijks CWO zette ook SSS onder druk en kreeg enkele goede mogelijkheden. In de 37e minuut was het toch aan de andere kant raak. SSS counterde uitstekend en een vrijstaande aanvaller kon inschieten, 0-2.

In de tweede helft was het SSS dat de eerste kansen kreeg de wedstrijd definitief te beslissen.
In de 52e minuut werd de bal rakelings naast gekopt. En in de 56e minuut redde Dave Hofman uitstekend nadat een vrije trap net buiten het zestienmetergebied hard werd ingeschoten.
Een SSS speler schoot de rebound nog wel in het doel maar stond buitenspel.
In de 69e minuut leek de wedstrijd definitief beslist te zijn. SSS counterde en van dichtbij kon de voorzet vanaf rechts worden ingekopt, 0-3. Het venijn zat echter toch nog in de staart van deze wedstrijd. In de 84e minuut kreeg CWO een corner die door de vrijstaande Dwy Kampe ingetikt werd, 1-3. In de 4e minuut van de extra tijd werd het zelfs nog 2-3 door Aldilson Mendes Moreira.
De resterende blessuretijd was echter te kort voor CWO om de stand nog gelijk te trekken wat gezien het spelbeeld zeker verdiend zou zijn geweest.

Zaterdag speelt CWO opnieuw thuis, tegen Neptunes Schiebroek.

 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Onix Alvaro (20/06)
Jeremy Adrien (21/06)
Zion Janga (21/06)