Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

MO19 still going strong PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 14 november 2017 08:40

Zaterdag 4 november

Na 4 weken speelden we weer een competitie wedstrijd. We hadden er al 2 gespeeld en beide gewonnen en stonden daardoor 2e.
Voor vandaag stond de wedstrijd tegen Barendrecht op het programma, zo vroeg in de competitie is nog niet in te schatten hoe goed je tegenstanders zijn. Dat betekent net zoals altijd fel beginnen en goed samenspelen.
Zo gezegd zo gedaan, na goede combinaties ontstond een mooie aanval en hierdoor kon Berivan de bal prachtig binnen schieten. En zo stond het na 6 minuten spelen 1-0.

Verder was het voor ons ook nog wat wennen aan het veld. We speelden namelijk op het hoofdveld (gras), maar trainen en spelen meestal op kunstgras.
Ondanks dat deden we erg ons best en bleven elkaar coachen en samenspelen.
Helaas moest Nathalie er geblesseerd uit nadat ze verkeerd terecht kwam op haar enkel en heeft hierdoor niet meer verder kunnen spelen. Wel fijn dat we genoeg wissels op de bank hadden.
Verder weinig spannends te vertellen over de 1e helft.
Wel leuk om nog even te zeggen is dat Julia weer haar 1e wedstrijd speelde na haar operatie aan haar knie. En speelde ons nieuwe teamlid Rona ook haar eerste wedstrijd.

Na een positief praatje van onze trainers en wat aanwijzingen op ons spel gingen we weer vol goede moed de 2e helft in.
We hebben mooi samengespeeld en nog 25 minuten de stand op 1-0 kunnen houden. Helaas viel rond de 75e minuut de 1-1.
Gelukkig hadden we nog genoeg energie om een tandje bij te zetten. We speelden goed en hebben mooie kansen gecreëerd. Maar kansen alleen zijn niet genoeg.
Gelukkig wist Pien rond de 85e minuut te scoren uit een mooi aangespeelde bal van Daniëlle. 2-1, met deze stand zijn we de wedstrijd geëindigd.
Door het mooie samenspel en goed werk van de verdedigers en keeper zijn we samen tot deze eindstand gekomen.

Deze week is Rona terecht benoemd tot Woman of the Match.Voor volgende week staat de belangrijke wedstrijd tegen de koploper v.v. Hekelingen op het programma.

Daniëlle

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)