Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO wint van koploper Hellevoetsluis 1-0 (1-0) PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 28 oktober 2017 18:46Het heeft een aantal wedstrijden geduurd, maar het lijkt erop dat CWO trainer Francisco Roque da Silva de juiste samenstelling van het team heeft gevonden. De 1-0 overwinning was dan ook dik verdiend en slechts een kleine afspiegeling van het aantal kansen.

In de eerste helft had Hellevoetsluis 1 maar zeer weinig in te brengen en CWO 1 kwam ook verdiend op voorsprong. In de 16e minuut was het Steve Hijmans die vanaf rechts de bal perfect voorgaf en Arij van Bree liet de keeper kansloos, 1-0. CWO ging door met het creëren van kansen. In de 27e minuut ging Talha Koc goed door en veroverde de bal dicht bij de achterlijn. Gio Santos Boaventure kon de bal gemakkelijk inschieten, maar zijn schot ging over het doel. Even later was het Talha Koc die in kansrijke positie kwam, maar ook zijn schot ging over het doel. Drie minuten later was het Colin Pleijsier die vrij voor de keeper kwam, maar ook zijn schot ging over het doel. Toch leek Hellevoetsluis nog voor de rust gelijk te komen, bij een scrimmage voor het doel van CWO in de 43e minuut kon de bal nog net tot corner verwerkt worden.

Ook na de rust was de eerste kans voor CWO. Colin Pleijsier werd met een mooie steekpass vrij voor de keeper gezet. Zijn schot leek in de uiterste hoek te gaan, maar ging binnenkant paal weer het veld in. Even later moest Gene Galina Fortis aan de andere kant redding brengen voor CWO.
In de 59e minuut kreeg Hellevoetsluis een vrije trap net buiten het zestien metergebied die vrij ingekopt kon worden, maar deze bal ging over het doel. Hierna waren de kansen weer voor CWO, eerst was het weer Colin Pleijsier die alleen voor de keeper kwam, maar deze redde uitstekend. Daarna was het Talha Koc die net over het doel schoot. Hellevoetsluis kreeg echter ook nog een enorme mogelijkheid toen eerst de bal via de onderkant van de lat weer het veld in kwam en de rebound voor een leeg doel werd over gekopt. Dat het tot de laatste minuut spannend bleef kwam dan ook vooral omdat CWO de wedstrijd niet besliste.

Zaterdag a.s. speelt CWO uit bij VDL in Maasluis.


Het doelpunt van CWO door Arij van Bree.
 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Onix Alvaro (20/06)
Jeremy Adrien (21/06)
Zion Janga (21/06)