Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

"The Woman of the Match" MO19 PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 25 oktober 2017 12:09

Zaterdag 23 oktober.

Afgelopen zaterdag heeft MO19 het zwaar gehad.  En niet eens zozeer vanwege het hoge niveau van de tegenstander, maar vooral vanwege tegenslagen binnen het eigen team.

Er moest een inhaal bekerwedstrijd gespeeld worden en op papier zagen de kansen er goed uit. Was het niet dat we een krappe bezetting hadden vanwege vakanties en we Julia nog misten vanwege  haar herstel van de knieoperatie. Uitgebreid wisselen en op adem komen was er dan ook niet bij.

Op zich ook nog geen probleem zou je denken, maar wel als er binnen 1 wedstrijd 4 geblesseerden vallen, waarvan er twee naar de kant moesten en de wedstrijd met 9 man moest worden uitgespeeld. En hiervan dus ook nog twee meiden geblesseerd in het veld stonden. Dan zijn 45 minuten ineens heel lang en blijken kansen op papier ook niet haalbaar.
Doorspelen met een blessure kost dan meer moeite dan wanneer je voorstaat en de adrenaline in je lijf zit.

Toch hadden we deze wedstrijd een duidelijke woman of the match.

Danielle Verkade....  ondanks dat ze al een wisselbeurt had aangegeven wat dus niet ging... en ondanks haar eigen blessure die weer opspeelde bleef ze alert en betrokken bij de wedstrijd.
Bleef ze reageren op het spel en bleef zij zich inzetten. Ze maakte vele meters op het middenveld. Tot het lopen vanwege kramp niet meer ging en ze toch echt naar de kant moest.

Vandaar terecht dat deze week The woman of the match van de MO19  is : Daniëlle Verkade! Gefeliciteerd. 

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)