Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO laat de punten liggen bij SVS 3-2 (1-1) PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 22 oktober 2017 13:15Vooraf stonden CWO 1 en SVS 1 nog gelijk in punten, beiden 6 punten uit 4 wedstrijden.
CWO startte uitstekend en een corner uit de eerste aanval van CWO werd na bijna 2 minuten feilloos door Laurens Cruz ingekopt, 0-1. SVS ging hierna op zoek naar de gelijkmaker. In de 15e minuut was het raak toen CWO de bal in het eigen strafschopgebied verspeelde, Gene Galina Fortes was kansloos, 1-1.

Beide teams kregen een aantal mogelijkheden, maar kwamen niet tot scoren. In de 36e minuut kwam Romeo da Silva in het strafschopgebied alleen voor de keeper van SVS die hem torpedeerde. Scheidsrechter Straver wuifde het echter weg, maar een paar minuten later moest Romeo vervangen worden door Talha Koc.

In het begin van de tweede helft probeerden beide teams de overwinning naar zich toe te trekken.
CWO was daarbij het gevaarlijkst, maar in de 57e minuut werd de bal na een corner van CWO hard naar voren geschoten en de counter goed uitgespeeld, 2-1. Nog geen 2 minuten later was het opnieuw een counter waarmee de 3-1 op het scorebord kwam. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld.
CWO liet het er echter niet bij zitten en in de 61e minuut kwam de bal uit een corner voor de voeten van Talha Koc die met een volley de 3-2 op het scorebord zette. Hierna was het CWO dat aanviel en SVS dat zich moest beperken tot verdedigen. Met kunst en vliegwerk werd de bal steeds voor of op de doellijn weggewerkt. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest .

Zaterdag speelt CWO thuis tegen Hellevoetsluis dat ruim op kop gaat in 2D en alle vijf wedstrijden heeft gewonnen. 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Onix Alvaro (20/06)
Jeremy Adrien (21/06)
Zion Janga (21/06)