Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO JO13-2 strijdend ten onder PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 02 oktober 2017 07:08

Vandaag stond de wedstrijd CWO JO13-2 tegen Lekkerkerk JO13-3 op het programma en lichtelijk verschrikt zagen we dat ze vorige week met 11-0 gewonnen hadden. Een echte tegenstander dus waar we het wel eens knap lastig mee zouden kunnen krijgen.
Onze vaste keeper Emirham was afwezig en zodoende kregen we keeper Jack uit de JO13-3 als  waardig invaller!

Zoals we van ze gewend zijn begonnen ze gelijk met druk zetten om zodoende de tegenstander niet gelijk in het spel te laten komen.
Al dat vastzetten zorgde er voor dat Nicky binnen 5 minuten zijn eerste schot op het doel van de tegenstander kon afvuren, maar ging maar net naast.
De kansen voor onze jongens stapelden zich op, maar elke keer was het doel net te klein of te laag om de bal echt tussen de palen te krijgen. Helaas troffen onze tegenstander wel doel, want na een uitbraak rondde hun spits hem netjes af en de 0-1 mocht bijgeschreven worden.
Wat Nicky ook met zijn harde werken probeerde, het lukte hem maar niet! Geen van zijn ballen trof net, maar Dion zag zijn bal gelukkig wel tussen de palen belanden en werd het harde werken door onze jongens toch beloond. Met opgeheven hoofd ging CWO JO13-2 de rust in, de 1-1 was gezien het spel over en weer eerlijk verdiend.

Na de rust kwam Nicky ineens met andere voetbalschoenen het veld op en nu naar hopen dat zijn ballen wel tussen de palen belanden i.p.v. net naast of over.
Weer waren onze jongens de bovenliggende partij en na een aantal aanvallen kwam er eindelijk de 2-1 op het scorebord, de keeper van Lekkerkerk JO13-3 stond net te ver voor zijn doel en met een hoge boog zorgde Lucas voor de voorsprong.
Lang konden we niet van onze voorsprong genieten, want na een uitbraak op randje buitenspel maakte Lekkerkerk JO13-3 de gelijkmaker, maar het werd erger, na het niet goed wegwerken van de bal namen ze het heft in handen en scoorden de 2-3.
Een waar slotoffensief van CWO JO13-2 volgde, maar mocht niet baten, de bal had er maar geen zin in om tussen de palen te belanden.

Zichtbaar balend dropen onze jongens af na het fluitsignaal naar de kleedkamer, want gezien de kansen over en weer was een gelijkspel meer op zijn plaats geweest.


Jack “warm schieten” voor aanvang wedstrijd.

 

 
Recente artikelen in de categorie Wedstrijdverslagen

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Onix Alvaro (20/06)
Jeremy Adrien (21/06)
Zion Janga (21/06)