Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO wint eerste wedstrijd tegen Rhoon 1-0 (1-0) PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 23 september 2017 16:58In een bijzonder matige wedstrijd trok CWO uiteindelijk aan het langste eind. In de eerste helft ging het lang gelijk op, maar waren de beste mogelijkheden voor CWO.
Nadat eerst nog een doelpunt van CWO werd afgekeurd was het in de 29e minuut de jarige Laurens Cruz die in een scrimmage de bal voor zijn voeten kreeg en de bal achter de doelman van Rhoon schoot, 1-0.

In de 42e minuut kon een vrije trap van Colin Pleijsier nog net door de keeper tot corner verwerkt worden. Echte kansen kon Rhoon hier niet tegenover zetten en werd er met 1-0 gerust.

In de tweede helft ging CWO goed van start. Al na 25 seconden moest de keeper al zijn kunsten inzetten om een schot van Marleyson Mejia over het doel te tikken. Nauwelijks 3 minuten later was het Aldison Mendes Moreira die voor de keeper kwam en de bal over de keeper lobde, deze bal ging echter net naast.  In de 57e minuut kreeg CWO een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Arij van Bree schoot de bal onhoudbaar voor de keeper in, maar de lat bracht redding voor Rhoon.

In tegenstelling tot de eerste helft werd ook Rhoon een aantal keren zeer gevaarlijk. In de 58e minuut kwam een van de aanvallers alleen voor doelman Gene Galina Fortes en schoot hard in. Met een uitstekende reflex verwerkte deze de bal echter tot corner. In de 72e minuut kreeg Rhoon opnieuw een uitstekende mogelijkheid om  langszij te komen, maar deze keer ging de bal over het doel.
Rhoon drong nog wel verder aan maar kwam niet tot scoren.

Zaterdag speelt CWO uit tegen Berkel.


 

 

Agenda

Deze week zijn jarig:

Onix Alvaro (20/06)
Jeremy Adrien (21/06)
Zion Janga (21/06)