Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO Sponsor pakketten vernieuwd! PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 26 juli 2017 13:11Met het nieuwe voetbalseizoen in aantocht zijn er inmiddels al twee sponsoren aangetrokken welke twee jeugd teams van sv CWO gaan voorzien van een nieuw tenue en/of trainingspakken! Na het vorige seizoen al diverse elftallen in het nieuw te hebben gestoken met hulp van de sponsoren Euro Rijn, CCT en van der Zanden zijn er nu dus alweer twee nieuwe sponsoren gevonden voor de jeugd van sv CWO.

Heb jij een potentiële sponsor voor sv CWO of voor specifiek jouw eigen elftal? Laat het ons weten en we denken graag met jullie mee voor een juiste invulling. Hiernaast zijn er diverse mogelijkheden ( pakketten ) vastgesteld met vernieuwde en aantrekkelijke prijzen voor het seizoen 2017-2018. Dus heb je een sponsor of ben je nieuwsgierig wat de kosten zijn om jouw elftal te laten sponsoren, bekijk dan onderstaande pakketten ( pakket 3 & 4), tevens vindt je hier ook de nodige info over een lidmaatschap aan de leukste Businessclub van Vlaardingen ( pakket 1) of de mogelijkheden omtrent een reclamebord langs ons hoofd veld (pakket 2).

Sponsorpakket 1
Sponsorpakket 2
Sponsorpakket 3
Sponsorpakket 4

Heb je vragen of wil je in contact komen met de sponsor commissie? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel met Jeroen Onderdelinden (06-16264219).

Met vriendelijke groet,

Jeroen Onderdelinden

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)
Kivanc Demirtas (17/12)
Yalisa Willemsen (17/12)
Mosaiah Uiterloo (18/12)
Nygel Martis (19/12)