Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Voorrondes VVK F en E PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 23 juni 2017 07:19Het sportcomplex van sv CWO was ook dit jaar weer het toneel van de voorrondes van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap voor de standaardelftallen van de F (09) en de E (011).
Op woensdagavond 10 mei waren de eerste wedstrijden in beide poules. Op deze zonovergoten avond zat onze tribune overvol met enthousiaste vaders, moeders, opa’s en oma’s en andere fanatieke supporters. Tezamen met de jongste voelbaljeugd op het veld, was dit een schitterend plaatje.

De verschillen qua niveau bleken minder groot dan verwacht, maar echte verrassende uitslagen bleven uit. De voorrondes van de F-poule werden alleen op deze avond gespeeld en hier rolden de volgende halve finales uit :

VFC - Zwaluwen
Victoria - CWO

Op woensdagavond 17 mei werden de resterende wedstrijden in de E-poule gespeeld. Het eindresultaat in deze poule bleek een onverwachte te zijn … 3 teams hadden nl. hetzelfde aantal punten. Het reglement schrijft voor dat bij gelijke stand er strafschoppen moesten volgen.
Na kort overleg besloten we te loten welke teams moesten starten met de strafschoppenserie en welk team daarna tegen de verliezer moest, om zo de juiste stand in de poule te bepalen.
CWO en VFC startten met deze strafschoppenserie, echter bleek VFC daar een onsportieve manier voor te hebben bedacht.
Wij als organisatie konden dan ook niet anders dan de strafschoppenserie ongeldig te verklaren en op een minder leuke, maar wel sportieve manier door middel van een loting te bepalen wie tegen wie in de halve finales zouden gaan strijden voor een finaleplek. Uit de loting kwamen de volgende halve finales :

Zwaluwen - Victoria
VFC - CWO

Woensdagavond 31 mei stonden deze halve finales op het programma, waarin in de F-poule VFC (6-0 winst) en Victoria (10-0 winst) duidelijk de sterkste waren en in de E-poule waren het Zwaluwen (5-0) en VFC (4-0) die dik wonnen. Op de finale dag werden VFC F1 en Zwaluwen E1 de terechte kampioenen.

Zowel de kampioen maar ook de verliezend finalist kregen een spiksplinternieuwe beker overhandigd namens CWO en de kampioenen daarbij ook nog eens een super grote wisselbeker eveneens namens CWO. Gerald, bedankt voor het regelen van deze bekers !

De woensdagavonden op CWO stonden onder leiding van de familie de Boer met ondersteuning van Vincent de Vries en Ricardo Veldhoen en zijn scheidsrechters.
Ron en Mia bedankt ! Het waren zeer geslaagde en gezellige avonden. Volgend jaar weer ...!

Namens de activiteitencommissie

 
Recente artikelen in de categorie Jeugd activiteiten

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)
Kivanc Demirtas (17/12)
Yalisa Willemsen (17/12)
Mosaiah Uiterloo (18/12)
Nygel Martis (19/12)