Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Wat een feestelijke activiteiten zijn er de laatste weken op CWO geweest PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 28 mei 2017 19:09*De Sponsorloop voor de VS tot en met de D en de MC. Alweer even geleden, maar zeker nog de moeite waard om te vertellen. Een druk bezochte middag met heerlijk weer. Waarbij de teams geld konden verdienen voor hun eigen team.

Wat te denken van de F4, zij haalden maar liefst 206,- op voor hun team om te besteden. Of de VS met 114,- en de F2 met 113,-. Toppers.
Enkele teams hebben ook al wat ondernomen met het team voor het geld. Zo heeft de hele E afdeling een gezamenlijk ontbijt georganiseerd en heeft de F4 het bowlen bij het DOK uitgebreid met een afsluitend eten. De verslagen krijgen we vast nog te zien.

*De vriendjesdag voor de CWO jeugd tot en met de E en al hun vrienden en vriendinnen. Opnieuw een dag met hoge opkomst en met een stralende zon. We mochten meer dan 130 kinderen verwelkomen waar ook weer een aantal inschrijvingen bij CWO op volgden.
Samen met VIB, Minters, de Buurtvereniging en studenten van het Mondriaancollege kon deze middag verzorgd worden.

*Het Pupillenkamp: Altijd weer een feest. Met een volle bus, in totaal 60 kinderen en begeleiders gingen we weer naar Putten. En zoals verwacht weer een top weekend met heel weinig slaap, maar ook hierover volgt nog een verslag.

*En de klapper van Hemelvaart: Het Van Zanden CWO MIX toernooi.  
Een primeur waarbij op twee dagdelen alle CWO jeugd van de VS tot en met de A gemengd door elkaar een toernooi mochten hebben. Met voor de jongsten pannenkoeken en voor de ouderen een BBQ als afsluiting van de dag. Uitgebreider verslag volgt.

Kortom er is genoeg te doen bij CWO jeugd.

En dat is alleen maar mogelijk door alle moeders en vaders, onze vrijwilligers, de trainers en leiders, de toernooicommissie, de kampcommissie, de kantinecommissie en zeker niet te vergeten de grote sponsoren AH Schipluiden en de Businessclub.

Dank jullie wel namens alle CWO jeugd.

De Activiteitencommissie.


Sponsorloop


Vriendjesdag


Pupillenkamp


Mixtoernooi

 

Sponsors jeugd

Deze week zijn jarig:

Yousri el Abdellaoui (18/10)
Mohamed Abdulkader (19/10)
Jayden Jawalapersad (21/10)
Tygo van Vliet (21/10)
Wout Heuer (22/10)
Ilham Mohamed (23/10)
Rafael Frezgi (24/10)