Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Kieft en Van Egmond naar CWO PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 14 april 2017 07:53Donderdag 18 mei a.s. verzorgt st. Businessclub CWO weer een bijzondere voetbalavond bij de club. Tijdens deze avond, gehouden in ons mooie clubgebouw, maken de Businessclubleden, sponsoren en overige relaties kennis met oud-speler Wim Kieft en schrijver Michel van Egmond.

De alom bekende Kieft speelde voor Ajax, Pisa, Torino, Bordeaux, PSV én uiteraard het Nederlands Elftal. Hij werd 5x landskampioen in Nederland, won 4 KNVB bekers, werd eenmaal kampioen in de serie B (Italië), hij won de Europacup 1 met PSV en het EK’88.

Van Egmond schreef meerdere bestsellers, waaronder Gijp en Kieft. Voor het boek Kieft won hij de NS Publieksprijs, de titel Sportboek van het jaar en de Nico Scheepmaker Beker publiek- én vakprijs.

Zoals ieder jaar staat ook deze avond weer onder leiding van presentator Jan Dirk Stouten. Naast de hoofdgasten Kieft en Van Egmond, zullen onder andere hoofdsponsor ING en aanvoerder Arij van Bree door Stouten aan de tand worden gevoeld.

St. Businessclub CWO is er wederom in geslaagd bijzondere gasten te verwelkomen. In voorgaande edities waren de hoofdgasten o.a. Jean-Marie Pfaff, Martin van Geel, Co Adriaanse, Gertjan Verbeek en Mario Been.

Bent u ondernemer en wilt u ook kennis maken met st. Businessclub CWO? Meld u dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk op www.businessclubcwo.nl 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Shayden Merite (16/11)
Rona de Voogd (17/11)
Chendra Fraaij (21/11)