Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Mart van der Most overleden PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 19 december 2008 10:48

Afgelopen dinsdag is plotseling Mart van der Most overleden; hij is slechts 64 jaar geworden. Mart is over de jaren heen een markant figuur geweest in de Vlaardingse sportwereld; hij is gedurende vele jaren actief geweest als scheidsrechter, en heeft vanuit die positie ook nog geruime tijd de voorzittershamer van de Vlaardingse scheidsrechtersvereniging gehanteerd. Ook is Mart de initiator én voorzitter geweest van de Belangen Vereniging Veldsport (BVV). Tevens was hij een gewaardeerd lid van de Vlaardingse Raad voor Sport en Recreatie, de voorloper van de BVV.

Komende zaterdag zou Mart aanwezig zijn bij de wedstrijd sv Deltasport en sv CWO, dit in zijn rol van radioverslaggever voor Omroep Vlaardingen. Daar Mart de afgelopen jaren, zowel bij CWO (v/h HVO/RKWIK/HSC) als bij Deltasport, vaak op wedstrijddagen present was om op zijn karakteristieke wijze verslag te doen van de prestaties op het veld, hebben de besturen van sv CWO en sv Deltasport gemeend om Mart voorafgaande aan wedstrijd van zaterdag te herdenken. Er zal dan ook 1 minuut stilte in acht worden genomen.

De besturen van sv CWO en sv Deltasport wensen langs deze weg de familie, vrienden en kennissen van Mart veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur sv CWO;
Bestuur sv Deltasport.

De begrafenis van Mart van der Most zal plaatsvinden op dinsdag 23 december, en wel vanaf 10.45 uur met een bijeenkomst in de aula van de Begraafplaats Holy. Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleance, zo ook de avond voorafgaande -maandag 22 december- tussen 19.00 en 20.00 uur in het uitvaartcentrum naast Begraafplaats Holy.

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)
Ahmet Sonmezer (21/10)
Jayden Jawalapersad (21/10)
Soufiane Reda (22/10)
Rafael Frezgi (24/10)
Daimy Kerklaan (25/10)
Musa Taner (25/10)