Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Wijnand van Vreeswijk overleden PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 12 augustus 2016 20:09Vrijdag 12 augustus vernam ik via Bert Beekink dat Wijnand van Vreeswijk is overleden. Misschien is Wijnand niet bij iedereen bekend maar hij was o.a. jarenlang grensrechter bij RKWIK en CWO zo. En later ook nog bij Victoria zo. Sinds hij begin 2014 werd getroffen door een hersenbloeding en in een rolstoel belandde kon hij helaas niet meer zo actief betrokken zijn bij de clubs.

Om hem te bedanken voor al die jaren dat hij langs de lijn liep werd op 26 september 2014 een benefietwedstrijd gespeeld tussen oud WIKkers. Een verslag van deze wedstrijd kunt u vinden op onze website: http://www.svcwo.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=3860%3Abedankwedstrijd-wijnand-van-vreeswijk&catid=1%3Alaatste-nieuws&Itemid=1

Ik kende Wijnand niet alleen via de voetbal, zoals dat heet, maar ook uit de Vlaardingse horeca. Wijnand lustte wel een pilsje. Dus ik kwam hem nog wel eens tegen in café De Peper en café Concordia. Altijd gezellig en aardig. Het is jammer dat hij na zijn hersenbloeding zo weinig meer kon. We gaan een markante persoonlijkheid missen in Vlaardingen.

 

Woensdag 17 augustus om half 3 word Wijnand gecremeerd pp de Beukenhof in Schiedam. Na de crematie wordt er ter nagedachtenis iets gedronken in café Concordia.

Ik wens zijn familie en andere naasten sterkte bij het verlies.

Herman Berkhout

Op bijgaande foto staat Wijnand zoals we hem het liefste willen herinneren...


 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Felisberto Tavares Semedo (15/10)
Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)