Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Zaterdag 18 juni 2016 : 7e CWO Heren op Leeftijd ZOMER toernooi PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 02 mei 2016 20:58

Wie wordt de Heer-Op-Leeftijd 2016 en welk team gaat er met het felbegeerde kratje bier als toernooiwinnaar aan de haal?  
Deelnemers graag verzamelen om 11.30 uur bij CWO


De traditionele Heren Op Leeftijd teams zullen in separate poules de degens met elkaar kruisen, zo ook de overige teams, waarbij gezelligheid, recreatief voetbal en sportiviteit de kernwoorden zijn voor alle poules!
Het Heren Op Leeftijd toernooi, zal dit jaar het Heren Op Leeftijd ZOMER toernooi gaan heten en biedt apart van de welbekende 35+ teams, ook de mogelijkheid aan andere teams om zich op basis van 7 spelers exclusief wissels in te schrijven.

De Heer-Op-Leeftijd van de voorgaande edities zijn geweest:
2009 Michael Huigen
2010 René vd Toorn
2012 Ed Veldhoven
2013 Arno vd Hoek
2014 Peter Sterk
2015 Lex Kloppenburg

De aanvangstijd zal, afhankelijk van het definitieve aantal teams, rond het middaguur zijn, dus deelnemers graag verzamelen om 11.30 uur bij CWO. Het speelschema alsmede de kleedkamer indeling zullen op de speeldag op de schermen in de accommodatie te vinden zijn. De wedstrijden worden gespeeld op echt – of kunstgras, waarbij de finale rond 17 uur zal plaats vinden. In navolging van de voorgaande CWO Heren op Leeftijd toernooien, zal op zaterdag 18 juni 2016, alweer de 7e editie van dit inmiddels roemruchte evenement plaatsvinden.

Gedurende de hele dag zal het evenement door sfeervolle muziek worden opgeluisterd door de Drive In Show van Arne van der Zande en ook zal voldoende aandacht worden besteed aan de inwendige mens.  

Het toernooi wordt dit jaar wederom mede mogelijk gemaakt door Businessclub CWO, de grootste en mooiste business club van Vlaardingen, waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.
Inschrijven zowel als team of individueel kan tot en met dinsdag 14 juni via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch bij Ronald Magielsen, Hans van der Valk of Ed Velthoven|

Wij wensen iedereen alvast veel voorpret toe en rekenen wederom op een overweldigende belangstelling. 
Familie en vrienden zijn uiteraard weer van harte welkom om aan te moedigen. Direct na afloop van de finalewedstrijd, zal De – Heer – Op - Leeftijd 2016 alsmede het winnend team bekend worden gemaakt van zowel de HOL competitie, alsmede  de competitie van de overige teams.

Volgens traditie zullen de medewerkers je vanachter de tap c.q. bar voorzien van het nodige vocht om de verzuring in de benen enigszins te verzachten.

Hans van der Valk, tel : 06-52372971
Ronald Magielsen, tel : 06-51847106
Ed Velthoven,  tel : 06-48011681
Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Felisberto Tavares Semedo (15/10)
Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)