Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

CWO zoekt per direct nieuwe A1 trainer
maandag 09 januari 2017 17:00Voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen is voor het tweede helft van het seizoen met spoed op zoek naar een gedreven en enthousiaste trainer voor de JO19-1 (A1), uitkomende in de 2de klasse.
Zowel ervaren- als startende trainers kunnen reageren op de vacature.

Lees meer...
 
CWO huldigt jubilarissen
maandag 09 januari 2017 16:04Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen zijn meerdere zeer trouwe jubilarissen in het zonnetje gezet. Het ging om leden die inmiddels al 40, 50 en zelfs 60 jaar verbonden zijn aan de club. Zij kregen allen een fraai CWO speldje, oorkonde en bloemen voor hun trouwe lidmaatschap. Ook zijn er 2 ereleden door de voetbalvereniging benoemd én een lid van verdienste.

Lees meer...
 
Jubilarissen CWO
zondag 08 januari 2017 14:06Afgelopen vrijdag zijn op de Nieuwjaars instuif onze jubilarissen gehuldigd.
Zij kregen allen een fraai CWO speldje, oorkonde en bloemen voor hun trouwe lidmaatschap.

Lees meer...
 
Update kunstgrasvelden
dinsdag 03 januari 2017 18:48In december 2016 zijn de resultaten van het onderzoek door het rijksinstituut voor volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar de gezondheidsrisico's van sporten op kunstgrasvelden met rubbergranulaat (zwarte korrels) bekend gemaakt. De conclusie is dat sporten op kunstgrasvelden veilig is ! Het risico voor de gezondheid van sporten op kunstgrasvelden is praktisch verwaarloosbaar.

Lees meer...
 
'Weet waar je speelt' : Park ‘t Nieuwelant
donderdag 22 december 2016 15:36Een Keet
Toen vanaf 1951 de voetbalvelden aangelegd en de woningen aan de oneven (oost) kant langs de Kethelweg gebouwd werden, werden er op enkele plekken bouwketen opgetrokken. Voetballers, die met hun voetbaltas met kicksen lopend of op de fiets naar de voetbalvelden gingen om “de wei” in te gaan, (zoals ik mijn, helaas te vroeg overleden, vriend en speler van het eerste elftal van Zwaluwen Paul Westerdijk vaak hoorde zeggen) passeerden vlak voor de “heilige grond” een woning.

Lees meer...
 
s.v. CWO verwelkomt VSV op het sportcomplex
maandag 19 december 2016 19:36De Vereniging van Scheidsrechters Vlaardingen en omstreken (VSV) gaat de komende jaren gebruik maken van de faciliteiten van het sportcomplex van voetbalvereniging CWO uit Vlaardingen. Beide partijen zijn hiervoor een overeenkomst aangegaan.

Lees meer...
 
Intensief hoofdsponsorschap ING en s.v. CWO met drie jaar verlengd
zaterdag 17 december 2016 15:16Vlaardingen 15 december 2016, Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan s.v. CWO uit Vlaardingen verbonden. CWO was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap.

Lees meer...
 
In memoriam Gerrit de Kok
vrijdag 30 december 2016 08:16

Uit Groot Vlaardingen vernamen we het trieste bericht dat oud HVO-er Gerrit de Kok overleden is. Gerrit was jarenlang actief voor HVO als bestuurslid en ook als grensrechter van de selectie.
Wij wensen zijn vrouw en familie sterkte om met dit verlies om te gaan.

Het bestuur

Lees meer...
 
CWO vanuit de lucht
zondag 04 december 2016 08:32CWO businessclublid Olaf Hanno, je weet wel van Sportcentrum Vlaardingen en de Polderpoort Vlaardingen, maakte speciaal voor CWO met zijn drone een supergaaf filmpje. Bekijk onze club nu vanuit de lucht : https://youtu.be/gBSFZkbALD0

 
Ga als team bowlen bij Dok 99 op kosten van CWO !
vrijdag 25 november 2016 12:20Elftallen van CWO kunnen ook dit seizoen gratis bowlen bij DOK 99. Er is een fraaie samenwerking ontstaan waardoor zowel DOK 99 als CWO elkaar wederom iets kunnen bieden!
Heeft jouw elftal interesse in een gezellig uitje? Meld je nu aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Dylan wint kaarten voor Sparta – Vitesse!
donderdag 08 december 2016 08:53Dylan van den Boogert uit ons nieuwste team binnen sv CWO F4, heeft de sv CWO Quiz gewonnen! De juiste antwoorden zijn:

Lees meer...
 
Update kunstgrasvelden
vrijdag 02 december 2016 08:00De afgelopen dagen zijn er in de media meerdere, afwijkende berichten verschenen over kunstgrasvelden. De ene partij geeft aan dat er op een groot aantal velden kankerverwekkende stoffen zijn aangetroffen en dat de waarden van deze stoffen boven de wettelijke norm liggen. De andere partij beweert dat de waarden de wettelijke normen niet overschrijden. Deze berichten komen niet vanuit de KNVB, noch vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Lees meer...
 
CWO kussens
woensdag 30 november 2016 17:44Ina Roest de dame die o.a. onze kantine keurig schoon houdt, heeft fraaie CWO kussens gemaakt voor onze loungebanken. De Vrienden van CWO hebben voor de vulling gezorgd. Ina is nog op zoek naar "grote" oude spijkerbroeken zodat de andere banken ook zulke fraaie kussens krijgen!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 40

Agenda

Deze week zijn jarig:

Tugra Ay (23/04)
Nick Sens (26/04)
Julia Stellenaar (27/04)
Ali Ilgen (29/04)