Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Sinterklaasfeest van CWO meer dan druk bezocht
zaterdag 04 december 2010 13:00

De goedheiligman werd afgelopen vrijdag 3 december bij CWO onthaald alsof hij Sinterklaas was. En dat was hij ook, de enige echte. Sint en zijn (heel erg ondeugende Pieten) trotseerden wind, kou, sneeuw, ijzel en tegenslag om de Jeugd van svCWO meer dan een beetje te verwennen.

Lees meer...
 
Wat moet CWO zonder hen?
woensdag 01 december 2010 21:27

Velen zijn Desley Dreuning voor geweest en hij is zeker niet de laatste. Desley voetbalt zelf nog in de B-afdeling en heeft maandag 29 november, zijn diploma juniorenscheidsrechter, met de bijbehorende versierselen, in ontvangst mogen nemen. En daar zijn wij, CWO, bijzonder blij mee.

Lees meer...
 
Leo Verhart onverwachts overleden
woensdag 01 december 2010 12:25

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat op dinsdag 30 november Leo Verhart plotseling is overleden. Leo is meer dan 50 jaar lid van RKWIK geweest, maar heeft de overstap naar CWO niet gemaakt. Hij heeft vele jaren de kaartverkoop gedaan bij de thuiswedstrijden van RKWIK. Leo is 76 jaar oud geworden.

Lees meer...
 
'It gaet NIET ALTIJD on'
maandag 29 november 2010 14:43

De ijsmeesters van CWO laten het volgende weten met betrekking tot het spelen op kunstgras in de winterperiode:
1) Bij sneeuw of ijsvorming mag er niet op kunstgras gespeeld/getraind worden. Het verwijderen van sneeuw is niet toegestaan in verband met de verplaatsing van het infillmateriaal (korrels).
2) Bij temperaturen beneden -10 graden Celsius mag er niet op kunstgras gespeeld/getraind worden
3) Bij opdooi mag er niet op kunstgras gespeeld/getraind worden

Lees meer...
 
Bespelen natuurgrasvelden
maandag 22 november 2010 13:11

Afgelopen week heeft een extern bureau namens de Gemeente Vlaardingen onze velden geinspecteerd. Hieruit blijkt dat de natuurgrasvelden al behoorlijk beschadigd zijn. Ons is geadviseerd om hier zorgvuldiger mee  om te gaan. Dit zal ertoe leiden dat in de komende periode, meer dan tot nu toe het geval was, wedstrijden op kunstgras gepland zullen gaan worden. Wij vragen om een ieders begrip hiervoor.

 
Johan Hoogerwerf benoemd tot erelid op ALV
zaterdag 20 november 2010 11:51

Vrijdag 19 november werd de Alemene Ledenvergadering gehouden bij CWO. Ongeveer 50 leden waren opgekomen voor deze vergadering die goed en rustig is verlopen. Hoogtepunt van de vergadering was de benoeming van Johan Hoogerwerf tot erelid. Na vijftien jaren van trouwe bestuursdienst als voorzitter, voorzitter/penningmeester  en, in de tijd van CWO, penningmeester draagt hij het stokje nu over.

Lees meer...
 
Fotoarchief Klaas Bloem
dinsdag 16 november 2010 09:42

Met grote regelmaat maakt Klaas Bloem fotoreportages van de activiteiten bij CWO. Enkele foto's worden opgenomen in artikelen op de site. Wie de complete collectie wil bekijken kan terecht op de fotosite van Klaas. De link is ook te vinden onder het kopje "Weblinks".

 
2e editie Voetgolfkampioenschap bij sv CWO groot succes!
zondag 07 november 2010 20:11

Afgelopen zaterdag (6 november 2010) was het weer zover de tweede editie van het Vlaardings Voetgolfkampioenschap in het park ’t Nieuwelant nabij de nieuwe accommodatie van sv CWO. Ongeveer 40 personen, verdeeld onder 9 teams, gingen de strijd met elkaar aan om de winnaar van 2010 te worden.

Lees meer...
 
Even voorstellen: De combinatiefunctionaris
dinsdag 02 november 2010 20:31

Sv CWO heeft als streven om een multifunctioneel centrum te worden in de wijk, waar verschillende organisaties en groepen bijeenkomen om hun activiteit uit te voeren. Voetbal heeft een enorme maatschappelijke aantrekkingskracht en biedt intrinsiek de mogelijkheid om belangrijke maatschappelijke problemen positief te beïnvloeden, zoals het bestrijden van overgewicht, naschoolse opvang en de integratie van allochtonen.

Lees meer...
 
1ste Vlaardings jeugdlintje voor Ricardo Veldhoen
zondag 31 oktober 2010 17:44

Zaterdag 30 oktober is voor één van onze jeugdleden een wel heel bijzondere feestdag geworden!

Ricardo Veldhoen werd zaterdagmorgen door Burgemeester Bruinsma onderscheiden met het eerste uit te reiken jeugdlintje van Vlaardingen. De hele familie was hierbij aanwezig en mocht eindelijk vrijuit praten over deze ‘happening’. Al wekenlang hadden ze hun mond moeten houden om het voor Ricardo een echte verassing te laten zijn. En dat werd het!

Lees meer...
 
De winter komt er aan
vrijdag 29 oktober 2010 11:13

De winter komt er weer aan en wat kun je dan beter aantrekken langs de lijn dan een sjaal of muts van je eigen club. In de CWO-fanshop zijn deze nu ook te verkrijgen in onze eigen kleuren. De voorraad is beperkt! Zorg dus dat je er snel bij bent, want naar het schijnt heeft Sinterklaas er ook veel belangstelling voor.

Lees meer...
 
Voetbalacademie bij CWO
zondag 24 oktober 2010 12:35

Afgelopen donderdag was het dan zover, de Voetbalacademie van Ton Jenner bij CWO. 31 enthousiaste spelers kregen een uur techniek training verdeeld in 2 groepen. Dribbelen over een ladder, behendigheids oefeningen met de bal en tot slot een partijtje 1 tegen 1. Kortom de training was vooral op het individu gericht.

Lees meer...
 
Iedereen winnaar bij 4 tegen 4 toernooi !!!
donderdag 14 oktober 2010 07:54

Met meer dan 40 jeugdspelers verdeeld over 8 teams was het 4 tegen 4 toernooi een zeer grroot suc6. Om 16.00 uur in de middag werd al begonen met het gereed maken van de velden. Met tientallen pionnetjes en 8 kleine goals werd het kunstgrasveld verdeeld in 4 gelijkmatige wedstrijdvelden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Volgende > Einde >>

Pagina 32 van 39

Agenda

Deze week zijn jarig:

Esmeralda van Wezel (22/02)
Roma Bakken (23/02)
Tunahan Altun (24/02)
Dogukan Karaca (26/02)
Ivo de Vreede (27/02)