Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

(O)ud (P)apier (A)ktie
woensdag 20 juli 2011 18:53

"Het seizoen" mag voetballend gezien al geruime stil liggen, sommige activiteiten gaan "gewoon" door.

Zo ook bijvoorbeeld de O.P.A aktiviteiten. Het 16e seizoen is per 30 juni j.l afgesloten en wij zijn inmiddels aan het 17e seizoen begonnen.


Lees meer...
 
Loting districtsbeker
maandag 18 juli 2011 18:25

De bekerwedstrijden zullen in de maand Augustus worden afgewerkt.

CWO (zat) 1 is ingedeeld in poule 1/39 met:
Hermes DVS 1
CION 1
Den Hoorn 1

CWO(zon) 1 is ingedeeld in poule 2/21 met:
GDA 1
Wippolder 1
DVC 1

Lees meer...
 
Darren Maatsen tekent eerste profcontract
maandag 18 juli 2011 18:19

Darren Maatsen heeft begin deze maand een handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Eredivisionist Excelsior Rotterdam. De snelle rechteraanvaller is afkomstig uit de jeugdopleiding van onze club.

Lees meer...
 
Nieuwelantpark op de schop
woensdag 22 juni 2011 09:07

Regelmatig krijgt het bestuur de vraag: "Wanneer wordt het Nieuwelantpark nu eindelijk eens afgemaakt?". Vandaag heeft het bestuur bericht gekregen dat het College van B&W akkoord is met het definitieve ontwerp. Het definitieve ontwerp zal op de site van de gemeente worden geplaatst en de bewoners van Ambacht en Babberspolder zullen een brief hierover ontvangen.

Er zullen echter nog een aantal vergunningen aangevraagd moeten worden en het wordt op zijn vroegst oktober voordat er begonnen kan worden. Het gaat dus nog even duren maar er wordt achter de schermen al veel voorbereid.

 
Thomassa Speler van 't Jaar
zaterdag 18 juni 2011 12:57

Op de afsluitende avond voor de Zaterdag en Zondagselectie werd de traditionele benoemeing van de Speler van 't Jaar gehouden. Dit jaar is de grote winnaar Ederson Thomassa. De vertrekkende spelers Dragan Markovic en Tiemen Noordam (vorig jaar nog winnaar) werden 2de en 3de (klik hier voor het totaaloverzicht).

Lees meer...
 
Lidmaatschap Businessclub CWO
vrijdag 17 juni 2011 16:19

Ook het volgend seizoen hebben wij onze leden weer veel te bieden, zoals wedstrijden bezoekenvan AJAX, Sparta en Feyenoord. Maar ook een potje tennis of een lekker balletje slaan op de golfbaan behoord komend seizoen tot de mogelijkheden van onze prachtige Businessclub. Tel hierbij op dat u nog steeds kunt rekenen op drie jaarlijkse evenementen en u heeft wederom waar voor uw geld! De stichting Businessclub CWO zal ook komend seizoen van zich laten horen en we hebben goede hoop om het leden aantal weer boven de 50 te laten stijgen, uiteraard mede dankzij uw hulp.

Lees meer...
 
Fundament winnaar tennistoernooi Businessclub
maandag 30 mei 2011 18:41

Het was weer een erg gezellige en sportieve avond bij het Sportcentrum Vlaardingen, het was weer tijd voor het tennistoernooi van de Businessclub CWO. Met diverse goede dubbel teams begonnen we aan het toernooi waarin vooral op viel dat het met de conditie van vele gewoon goed zit en het niveau van het tennis redelijk hoog lag.  Zo zagen we diverse mooie ballen van Leo van Ree, had Sjaak van de Kroon alle ballen aan het net, kan Joris beter gaan tennissen als voetballen en had Fundament uiteindelijk de langste adem!

Lees meer...
 
Onze trotse Businessclub leden
woensdag 11 mei 2011 17:56

Misschien heeft u het al zien hangen, maar eindelijk zijn alle leden van onze Businessclub voor iedereen duidelijk zichtbaar middels een prachtig ledenbord in de entree van onze kantine.

 

Lees meer...
 
Vrienden van CWO schenken defibrilator
dinsdag 10 mei 2011 23:07

CWO heeft van de  "Vrienden van CWO" een defibrilator ontvangen waarmee in geval van nood levens gered kunnen worden. Het apparaat hangt direct naast de hoofdingang van ons clubgebouw. We hopen natuurlijk dat we hem nooit nodig zullen hebben, maar als het nodig is hangt hij er. Uiteraard bedanken wij de "Vrienden van CWO" heel hartelijk voor deze gift.

 
Doordeweeks programma
donderdag 05 mei 2011 08:22

De competitie 2010-2011 is bijna ten einde en sommige zeventallen/elftallen zijn al uitgespeeld. Toch staan er nog diverse wedstrijden op het programma en ook het Vlaardings Kampioenschap is inmiddels gestart. Hieronder volgt een kleine update van doordeweekse wedstrijden.

Lees meer...
 
Bedankt
zondag 24 april 2011 07:01

Het is even stil geweest in de rubriek "De mening van Klaas" op ons forum, maar vandaag heeft Klaas weer een nieuwe bijdrage geleverd. De titel van het stukje luidt "Bedankt" en wie hij bedankt kunt u lezen op het forum van CWO.

 
Bedankt!
zaterdag 23 april 2011 20:59

Een paar weken geleden werd ik midden in de nacht wakker uit een hectische droom: ik liep rond kwart over vier op een voetbalveld met m'n camera en ik zette tientallen mensen op de kiek. Vrolijke, lachende mensen met bossen bloemen of grote flessen champagne in hun hand. We waren weer kampioen geworden!

Lees meer...
 
CWO… Jazeker actie!
woensdag 06 april 2011 18:10

Namens Businessclublid “De Hypotheker” kunnen wij iets extra’s voor onze vereniging betekenen! Indien u in de periode van 1 april t/m 1 juli voor financieel advies een afspraak maakt bij de Hypotheker in Vlaardingen, zal de Hypotheker een bedrag storten in de clubkas met een minimum van €25,-  per gesprek, wat kan oplopen tot €250,-.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende > Einde >>

Pagina 32 van 42

Agenda

Deze week zijn jarig:

Berivan Bars (23/05)
Eymen Bengi (24/05)
Dylan Monteiro Semedo (26/05)
Isabelle Seij (26/05)
Leonardo Lima Correia (26/05)
Ronghan Yang (27/05)
Jad Adlaoui (29/05)