Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Zaalvoetbaltoernooi St Businessclub CWO
dinsdag 15 november 2011 07:39

Zaterdag 26 november is het zover. In de Polderpoort zal de eerste editie plaatsvinden  van het zaalvoetbaltoernooi voor de leden van de Businessclub. Zo’n 10 teams hebben zich ingeschreven en het belooft een gezellige avond te gaan worden!

Lees meer...
 
Businessclub kleedt de jeugd aan!
maandag 31 oktober 2011 21:01

De st Businessclub heeft wederom een mooie bijdrage aan ons vereniging geleverd. De elftallen C1, B1 en A1 lopen zich sinds vorige week warm in warming up shirts van de Businessclub CWO.

Lees meer...
 
Bingo avond succesvol voor jong en oud!
vrijdag 28 oktober 2011 20:44

Vrijdagavond 28 oktober was het dan weer zover, de zoveelste CWO Bingo-avond voor de jeugd. De prijzentafel was rijkelijk gevuld. Dankzij een gulle gever kon de organisatie hele winkelketens leegkopen. En dat was maar goed ook want er waren zelfs kinderen die met meerdere cadeautjes naar huis gingen.

Lees meer...
 
Uitnodiging leden Businessclub CWO
woensdag 26 oktober 2011 19:24

Namens Businessclublid Jos Lukassen, nodigen wij alle leden van CWO uit om aanwezig te zijn bij de Officiële openings-expositie van Kunstgalerie Gravilux.

Lees meer...
 
Arie Berkhout overleden
zondag 23 oktober 2011 13:44

Ooit kantinebaas bij De Hollandiaan en vele jaren leider bij het eerste elftal van De Hollandiaan en later HSC zondag. Maar ook was hij vele jaren een vertrouwd gezicht op de verschillende Vlaardingse voetbalvelden: Arie Berkhout.

Afgelopen donderdag 20 oktober is hij op 83 jarige leeftijd overleden.

Lees meer...
 
Businessclub CWO zaalvoetbaltoernooi
zaterdag 08 oktober 2011 10:36

De st. Businessclub CWO is weer in beweging, met 5 nieuwe leden zijn we er weer helemaal klaar voor! Exclusief voor onze leden organiseren wij dit jaar het eerste Businessclub CWO Zaalvoetbaltoernooi!

Lees meer...
 
Salari en Verhoev, contrast in resultaat
woensdag 14 september 2011 21:45

Twee trainers, allebei afkomstig uit Schiedam. Henk Salari is dit seizoen aan het 2de seizoen bij de zaterdagtak van CWO begonnen; Jaco Verhoev is inmiddels alweer aan zijn 4de seizoen bezig bij de zondagselectie van de club. Bij de zaterdag verwachtte men met een nieuwe selectie een moeizame start; voor de zondag leken de zaken eindelijk op de juiste plek te vallen. Niets is minder waar en het contrast bij de seizoensstart kon niet groter. Tijd dus om beide oefenmeesters eens te polsen.  

Lees meer...
 
Budget nodig?
vrijdag 09 september 2011 13:58

Ook dit seizoen staan er weer de nodige leuke initiatieven op de agenda, denk aan toernooien, feestavonden of kampen. Zoals bekend heeft de stichting Businessclub CWO hier budget voor gereserveerd, de inkomsten binnen de st Businessclub CWO worden dan ook zoals gebruikelijk voor de helft binnen de vereniging geïnvesteerd.

Lees meer...
 
CWO wereldberoemd!
zaterdag 03 september 2011 21:20

Tijdens zijn trip in Australië kwam huisfotograaf Klaas Bloem deze auto tegen. CWO is aan de andere kant van de aardbol dus ook al bekend! Zelfs de clubkleuren komen overeen!

 
Dick Suiker aangesteld als Technisch Jeugdcoördinator van CWO
woensdag 24 augustus 2011 11:29

Bij de opening van het nieuwe complex heeft CWO een aantal zeer duidelijke wensen uitgesproken. Eén van de belangrijkste wensen is dat iedere speler bij CWO er zeker van moet zijn dat hij het spelletje op een plezierige manier onder de knie krijgt met leerzame trainingen en goede wedstrijden.

Om deze wens beter in te vullen hebben we de afgelopen periode gezocht naar een geschikte kandidaat voor de positie van Technisch Jeugdcoördinator. We zijn dan ook erg blij om te kunnen vermelden dat Dick Suiker per direct is aangesteld in deze functie.

Lees meer...
 
Interview Darren Maatsen op Excelsior TV
dinsdag 23 augustus 2011 12:22

Excelsior TV stelt de nieuwe spelers van Excelsior voor. Op 22 augustus was het de beurt aan Darren Maatsen. Darren Maatsen is afkomstig uit de jeugdopleiding van onze club.

Voor het interview klik hier

 
Verhuizing website
dinsdag 09 augustus 2011 19:55

Onze vertrouwde website zal binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie. We hebben een nieuwe zogenaamde 'webhost' gevonden waar we onze site zullen gaan beheren. Als bezoeker zul je hier uiteindelijk niets van merken, want de site zal gewoon via www.svcwo.nl te benaderen blijven. Het verhuizen kan er de komende tijd wel voor zorgen dat de site (tijdelijk) storingen vertoont of niet helemaal actueel is. We proberen de hinder tot een minimum te beperken. Zodra de verhuizing succesvol is afgerond, zullen we dat berichten.
De webmasters,
Jolanda, Marcel en Pascal

 
Nu alweer 3 nieuwe leden St. Businessclub CWO!
woensdag 03 augustus 2011 19:04

Het seizoen is nog niet eens begonnen, nog veel mensen zijn nog met vakantie, maar de eerste 3 nieuwe leden voor onze Businessclub zijn alweer binnen.

Onze mooie club bedrijven is verrijkt met de mooie bedrijven Euro Nordic Logistics B.V., HSC Brandpreventie Systeem B.V. en Ehinger Metaal en Kabelwerken uit Rotterdam.

Zo blijven we groeien en kunnen we ons in ieder geval de grootste Businessclub van Vlaardingen noemen. Nu nog van de hele regio….op naar de 55 leden!

 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Volgende > Einde >>

Pagina 31 van 42

Agenda

Deze week zijn jarig:

Berivan Bars (23/05)
Eymen Bengi (24/05)
Dylan Monteiro Semedo (26/05)
Isabelle Seij (26/05)
Leonardo Lima Correia (26/05)
Ronghan Yang (27/05)
Jad Adlaoui (29/05)