Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Mario Been vervangt Giovanni
woensdag 16 februari 2011 13:16

Helaas hebben wij gisteren via Jan Dirk Stouten vernomen dat Giovanni van Bronckhorst vrijdag 4 maart in Dubai zit en geen mogelijkheid ziet om tijdelijk terug te keren naar Nederland i.v.m. de avond van de Businessclub, vrijdag 4 maart. Gelukkig hebben we een prima vervanger gevonden die het nodige te vertellen heeft, zowel over zijn verleden, maar ook zeker over het heden. De huidige trainer van de grootste club uit onze regio, te weten Mario Been.

Lees meer...
 
sv CWO gaat met zijn tijd mee
woensdag 16 februari 2011 16:33

Vanaf nu is onze club ook te volgen via Twitter. Via twitter zullen we jullie op de hoogte houden van de gebeurtenissen rondom de club. Ook zal er op zaterdag en zondag zal er verslag worden gehouden bij de wedstrijden van het eerste elftal.

Link: http://twitter.com/svcwo

 
En de Winnaar is…
woensdag 16 februari 2011 13:19

In totaal hebben zo’n 40 jeugdspelers mee gedaan aan de prijsvraag welke door de Businessclub CWO is georganiseerd, m.b.t de geplande avond met Giovanni van Bronckhorst. Van deze inzendingen zijn er 3 goede inzenders en vanuit deze 3 hebben we 1 winnaar getrokken, te weten Sebastiaan van der Toorn.

Lees meer...
 
Stille kracht Zwaneveld wil omhoog met CWO Zon1
vrijdag 04 februari 2011 11:47

De zondagtak van CWO heeft na de winterstop een goede herstart gemaakt in de 4e klasse. Eén van de stille krachten achter dit succes is Sjoerd Zwaneveld. Voor het vijfde  achtereenvolgende jaar bestrijkt deze onvermoeibare kilometervreter de flanken van de blauwwitte formatie van Trainer Jaco Verhoev.

Lees meer...
 
Giovanni van Bronckhorst in gesprek met de Businessclub CWO
vrijdag 14 januari 2011 15:54

Vrijdag 4 maart zal in onze kantine aan het Trimpad in Vlaardingen het tweede evenement voor de leden van onze Businessclub plaatsvinden.

Lees meer...
 
Lars Kolsteren winnaar Trainingscup 2010
vrijdag 14 januari 2011 15:50

In een bloedstollende finale wist Lars Kolsteren ( CWO C2 ) op woensdag 12 januari zichzelf te bekronen tot winnaar van de trainingscup editie 2010. Aankomende zaterdag mag hij zijn prijs in ontvangst nemen na de wedstrijd CWO C2 – VFC C5. Ook Celestino (2e plaats) en Munur (3e plaats ) worden in het zonnetje gezet op zaterdag met hun knappe prestatie.

Lees meer...
 
Steun de "Vrienden van CWO"
zondag 02 januari 2011 10:50

Deze periode van het jaar is bij uitstek de tijd om elkaar veel geluk en gezondheid te wensen voor het nieuwe jaar. De webmasters maken graag gebruik van deze gelegenheid om dat  u en de uwen ook toe te wensen. De organisatoren van de "Vrienden van CWO" willen een stapje verder gaan dan alleen wensen en willen ook iets tastbaars.

Lees meer...
 
Henk Salari langer bij CWO
zaterdag 01 januari 2011 20:51

Op een drukbezette Nieuwjaarsreceptie heeft voorzitter Ben van Dijk vandaag gemeld dat het contract met de trainer van de zaterdagselektie, Henk Salari, met één jaar is verlengd. Datzelfde geldt ook voor de overige leden van de technische staf van CWO (zat) 1. Chris Latupeirissa maakt volgend seizoen de overstap van de A1 naar CWO (zat) 2. De onderhandelingen met de technische staf van CWO (zon) 1 lopen nog. De intentie is om ook het contract van hoofdtrainer Jaco Verhoev te verlengen.

 
Bierprijs
zaterdag 01 januari 2011 20:43

Vanwege de gestegen inkoopprijzen zal de prijs van een biertje van de tap met ingang van 9 januari worden aangepast. Vanaf die datum wordt de prijs verhoogd tot 1,50 euro. Alle andere prijzen blijven ongewijzigd.

 
Onthulling schilderij Cock Steenhorst
dinsdag 14 december 2010 15:11

Afgelopen zaterdag werd onder het toeziend oog van familie- en clubleden, een schilderij onthuld van een van de grondleggers van de VoetbalsGoal, Cock Steenhorst.

Lees meer...
 
CWO-complex weer voorzien van een scorebord
zaterdag 11 december 2010 14:19

Zoals voorzitter Ben van Dijk al aangaf in z´n voorwoord in de laatste nieuwsbrief, miste ons complex nog een scorebord. Het scorebord is ondertussen geplaatst. Het scorebord is mede gefinancierd door Fonds Schiedam Vlaardingen, de lotto van Jan van der Mark, alle mensen die loten gekocht hebben en hun geld niet terug hoeven, het batig saldo van onze fusiepartner HSC, en de bordsponsors, Frank Evers Schilderwerken, Duijfhuizen Zonwering en FULL-TIME uitzendbureau.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 
Jaarverslag Stichting ter inzage beschikbaar
zaterdag 11 december 2010 12:31

Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering is beloofd, is vanaf heden het jaarverslag van de penningmeester van de Stichting ter inzage beschikbaar. Het verslag ligt in de bestuurskamer en kan ter inzage worden gevraagd aan één van de bestuursleden.

Het bestuur

 
Voetbalacademie weer bij sv CWO!
woensdag 08 december 2010 18:55

De bekende voetbalschool van Ton Jenner brengt in de kerstvakantie weer een bezoek aan Vlaardingen. De Voetbalacademie geniet landelijk bekendheid en traint met bekende spelers (zoals Julian Jenner, Ryan Babel en Eljero Elia) en minder bekende spelers. Op donderdag 23 december zal er 2 uur getraind worden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Volgende > Einde >>

Pagina 31 van 39

Agenda

Deze week zijn jarig:

Esmeralda van Wezel (22/02)
Roma Bakken (23/02)
Tunahan Altun (24/02)
Dogukan Karaca (26/02)
Ivo de Vreede (27/02)