Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Henk Salari langer bij CWO
zaterdag 01 januari 2011 20:51

Op een drukbezette Nieuwjaarsreceptie heeft voorzitter Ben van Dijk vandaag gemeld dat het contract met de trainer van de zaterdagselektie, Henk Salari, met één jaar is verlengd. Datzelfde geldt ook voor de overige leden van de technische staf van CWO (zat) 1. Chris Latupeirissa maakt volgend seizoen de overstap van de A1 naar CWO (zat) 2. De onderhandelingen met de technische staf van CWO (zon) 1 lopen nog. De intentie is om ook het contract van hoofdtrainer Jaco Verhoev te verlengen.

 
Bierprijs
zaterdag 01 januari 2011 20:43

Vanwege de gestegen inkoopprijzen zal de prijs van een biertje van de tap met ingang van 9 januari worden aangepast. Vanaf die datum wordt de prijs verhoogd tot 1,50 euro. Alle andere prijzen blijven ongewijzigd.

 
Onthulling schilderij Cock Steenhorst
dinsdag 14 december 2010 15:11

Afgelopen zaterdag werd onder het toeziend oog van familie- en clubleden, een schilderij onthuld van een van de grondleggers van de VoetbalsGoal, Cock Steenhorst.

Lees meer...
 
CWO-complex weer voorzien van een scorebord
zaterdag 11 december 2010 14:19

Zoals voorzitter Ben van Dijk al aangaf in z´n voorwoord in de laatste nieuwsbrief, miste ons complex nog een scorebord. Het scorebord is ondertussen geplaatst. Het scorebord is mede gefinancierd door Fonds Schiedam Vlaardingen, de lotto van Jan van der Mark, alle mensen die loten gekocht hebben en hun geld niet terug hoeven, het batig saldo van onze fusiepartner HSC, en de bordsponsors, Frank Evers Schilderwerken, Duijfhuizen Zonwering en FULL-TIME uitzendbureau.

Klik op de afbeelding voor een vergroting

 
Jaarverslag Stichting ter inzage beschikbaar
zaterdag 11 december 2010 12:31

Zoals tijdens de Algemene Ledenvergadering is beloofd, is vanaf heden het jaarverslag van de penningmeester van de Stichting ter inzage beschikbaar. Het verslag ligt in de bestuurskamer en kan ter inzage worden gevraagd aan één van de bestuursleden.

Het bestuur

 
Voetbalacademie weer bij sv CWO!
woensdag 08 december 2010 18:55

De bekende voetbalschool van Ton Jenner brengt in de kerstvakantie weer een bezoek aan Vlaardingen. De Voetbalacademie geniet landelijk bekendheid en traint met bekende spelers (zoals Julian Jenner, Ryan Babel en Eljero Elia) en minder bekende spelers. Op donderdag 23 december zal er 2 uur getraind worden.

Lees meer...
 
Sinterklaasfeest van CWO meer dan druk bezocht
zaterdag 04 december 2010 13:00

De goedheiligman werd afgelopen vrijdag 3 december bij CWO onthaald alsof hij Sinterklaas was. En dat was hij ook, de enige echte. Sint en zijn (heel erg ondeugende Pieten) trotseerden wind, kou, sneeuw, ijzel en tegenslag om de Jeugd van svCWO meer dan een beetje te verwennen.

Lees meer...
 
Wat moet CWO zonder hen?
woensdag 01 december 2010 21:27

Velen zijn Desley Dreuning voor geweest en hij is zeker niet de laatste. Desley voetbalt zelf nog in de B-afdeling en heeft maandag 29 november, zijn diploma juniorenscheidsrechter, met de bijbehorende versierselen, in ontvangst mogen nemen. En daar zijn wij, CWO, bijzonder blij mee.

Lees meer...
 
Leo Verhart onverwachts overleden
woensdag 01 december 2010 12:25

Vandaag bereikte ons het trieste nieuws dat op dinsdag 30 november Leo Verhart plotseling is overleden. Leo is meer dan 50 jaar lid van RKWIK geweest, maar heeft de overstap naar CWO niet gemaakt. Hij heeft vele jaren de kaartverkoop gedaan bij de thuiswedstrijden van RKWIK. Leo is 76 jaar oud geworden.

Lees meer...
 
'It gaet NIET ALTIJD on'
maandag 29 november 2010 14:43

De ijsmeesters van CWO laten het volgende weten met betrekking tot het spelen op kunstgras in de winterperiode:
1) Bij sneeuw of ijsvorming mag er niet op kunstgras gespeeld/getraind worden. Het verwijderen van sneeuw is niet toegestaan in verband met de verplaatsing van het infillmateriaal (korrels).
2) Bij temperaturen beneden -10 graden Celsius mag er niet op kunstgras gespeeld/getraind worden
3) Bij opdooi mag er niet op kunstgras gespeeld/getraind worden

Lees meer...
 
Bespelen natuurgrasvelden
maandag 22 november 2010 13:11

Afgelopen week heeft een extern bureau namens de Gemeente Vlaardingen onze velden geinspecteerd. Hieruit blijkt dat de natuurgrasvelden al behoorlijk beschadigd zijn. Ons is geadviseerd om hier zorgvuldiger mee  om te gaan. Dit zal ertoe leiden dat in de komende periode, meer dan tot nu toe het geval was, wedstrijden op kunstgras gepland zullen gaan worden. Wij vragen om een ieders begrip hiervoor.

 
Johan Hoogerwerf benoemd tot erelid op ALV
zaterdag 20 november 2010 11:51

Vrijdag 19 november werd de Alemene Ledenvergadering gehouden bij CWO. Ongeveer 50 leden waren opgekomen voor deze vergadering die goed en rustig is verlopen. Hoogtepunt van de vergadering was de benoeming van Johan Hoogerwerf tot erelid. Na vijftien jaren van trouwe bestuursdienst als voorzitter, voorzitter/penningmeester  en, in de tijd van CWO, penningmeester draagt hij het stokje nu over.

Lees meer...
 
Fotoarchief Klaas Bloem
dinsdag 16 november 2010 09:42

Met grote regelmaat maakt Klaas Bloem fotoreportages van de activiteiten bij CWO. Enkele foto's worden opgenomen in artikelen op de site. Wie de complete collectie wil bekijken kan terecht op de fotosite van Klaas. De link is ook te vinden onder het kopje "Weblinks".

 
<< Start < Vorige 31 32 33 34 35 36 37 Volgende > Einde >>

Pagina 31 van 37

Deze week zijn jarig:

Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)
Kivanc Demirtas (17/12)
Yalisa Willemsen (17/12)
Mosaiah Uiterloo (18/12)
Nygel Martis (19/12)