Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Een wisseling van de wacht
donderdag 17 mei 2018 19:35Zo mag het genoemd worden toen afgelopen woensdag in het bijzijn van de (bijna) complete staf van onze A-selektie de ondertekening plaatsvond van de nieuwe contracten van de trainers Rafael Andrade, Dennis van der Waal (beiden voor CWO 1) en Chris Latupeirissa (CWO 2). Ook aanwezig hierbij was de nieuwe keeperstrainer Hilco van Ark en de nieuwe leider, Klaas Bot; voor Chris en Hilco een terugkeer naar de oude club, voor Klaas een nieuwe functie.

Lees meer...
 
CWO en Piershil zorgen voor een doelpuntrijke middag in Park Nieuwelant
zondag 20 mei 2018 13:01CWO, dat zich vorige week tegen Neptunus had veilig gespeeld, trad vandaag aan tegen Piershil, de ploeg die deze week liet weten dat zij volgend jaar een klasse lager gaan spelen. Een wedstrijd om des keizersbaard zou je zeggen, maar dat weerhield beide ploegen niet om er een leuke voetbalmiddag van te maken.

Lees meer...
 
Succesvolle Business Club avond bij sv CWO
vrijdag 18 mei 2018 13:06Afgelopen donderdag 18 mei vond weer de jaarlijkse avond van de Business Club plaats waarbij gasten vanuit de nationale voetbalwereld hun opwachting maken. Dit jaar waren als gasten aanwezig, naast presentator Jan Dirk Stouten, Kees Jansma,  oud voetbaljournalist, oud perschef van het Nederlands Elftal en op dit moment presentator van het Fox sportprogramma ‘De tafel van Kees’.

Lees meer...
 
CWO pakt punt bij Neptunus Schiebroek en speelt zich veilig voor de 2e klasse
zaterdag 12 mei 2018 19:25Zonder de geblesseerde Mike van der Meer, Dwy Kampe, Jordi de Bruin en Yordi Gordijn startte CWO om 14:30 uur op het warme kunstgras bij kandidaat voor de derde periode Neptunus Schiebroek. De thuisploeg startte feller en frisser en CWO moest het vooral van verdedigen en lange halen naar voren hebben. Armando Mostert was voor de spitsen van de zwart-witten een sta in de weg en wist met hulp van zijn teamgenoten het CWO-doel schoon te houden.

Lees meer...
 
Vorig jaar zomer werd Bram een heuse VoetbalsGoalier
zondag 13 mei 2018 14:56Hallo allemaal,
Mijn zoon Bram is nu zes jaar en traint sinds vorig jaar zomer mee bij CWO. Eerst alleen op de woensdagmiddag, maar sinds kort ook op de zaterdagochtend.

Lees meer...
 
CWO weet vesting Hellevoetsluis niet te nemen
zondag 06 mei 2018 11:09Op een zonovergoten kunstgrasveld mocht CWO  aantreden tegen runnerup Hellevoetsluis. Hellevoetsluis zette vanaf de aftrap druk en wist een paar keer gevaarlijk dicht bij Yordi Godijn te verschijnen, deze wist echter tot minuut 28 de schoten op doel tegen te houden.

Lees meer...
 
VVK : Victoria'04 za - CWO 0-3 (0-2)
woensdag 02 mei 2018 15:03Gisterenavond is de wedstrijd Victoria'04 za – CWO in poule C gespeeld.
Het was Victoria’04 dat de eerste kansjes kreeg, maar na een kwartier spelen was het CWO dat op voorsprong kwam door een fraaie kopbal van Marleyson Mejia. Hierna was CWO de bovenliggende partij, Arij van Bree bracht net voor rust de stand op 0-2.

Lees meer...
 
CWO wint eenvoudig bij Rhoon 2-5 (0-3)
woensdag 25 april 2018 14:27Wat vooraf een lastige wedstrijd leek te worden omdat Rhoon vecht tegen degradatie werd voor CWO een gemakkelijke overwinning.
Rhoon begon fel en de eerste kans was ook voor Rhoon in de derde minuut. Er ontstond een scrimmage voor het doel van CWO, maar de scheidsrechter constateerde een overtreding.

Lees meer...
 
Clinics bij CWO
dinsdag 24 april 2018 19:14Vanaf 20 juni geeft VZSport 4 professionele voetbaltrainingen met bekende profvoetballers.
4 woensdagen  vanaf 20 juni is het mogelijk om bij CWO met bekende (ex) profvoetballers en jeugdtrainers van PSV en/of Sparta te trainen.

Lees meer...
 
Daniël van der Knijff naar CWO
maandag 23 april 2018 09:44De Technische Commissie is verheugd dat Daniel van der Knijff (30) volgend seizoen het doel gaat verdedigen bij CWO. Daniel is een zeer ervaren keeper die eerder bij CWO heeft gespeeld en daarna 7 jaar de onbetwiste nummer 1 onder de lat was bij HVC’10. Hij is mede verantwoordelijk geweest voor de promoties naar uiteindelijk de 1e klasse.

Lees meer...
 
CWO wint van koploper BVCB 2-1 (1-0)
zondag 22 april 2018 17:33CWO lijkt weer in vorm te komen voor het laatste gedeelte van de competitie. Het is met de zege op BVCB nog steeds niet veilig, maar het is weer een stap in de goede richting. Op alle fronten werd BVCB afgetroefd. CWO speelde met meer inzet en de echte wil om te winnen.

Lees meer...
 
VVK : CWO - Zwaluwen 1-1 (0-1)
woensdag 18 april 2018 06:53De eerste wedstrijd in poule C is gespeeld tussen CWO en Zwaluwen. Deze dinsdagavond was het heerlijk voetbalweer, hetgeen ook direct vele extra toeschouwers trok. Het was een leuke en sportieve wedstrijd, waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren.

Lees meer...
 
CWO speelt gelijk bij Alexandria ’66 1-1 (1-0)
zondag 15 april 2018 16:31Eindelijk haalde CWO weer eens een punt. Daarmee klImmen we 1 plaats, maar zijn nog lang niet veilig. Aan inzet ontbrak het zeker niet en als alle spelers in de volgende wedstrijden ook nog eens de bal overspelen in plaats van er mee te lopen tot ze hem verspelen, dan komt het toch nog goed met CWO.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 42

Agenda

Deze week zijn jarig:

Pien Voshaar (24/06)
Dani Koning (25/06)
Dion Mujaj (26/06)
Omer Faruk Kadi (28/06)