Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

No girls No glory
maandag 25 juni 2018 12:55Ben jij...
een meisje van 4, 14, 24 of alles daaromheen...
een beetje stoer...
een beetje sportief...

Lees meer...
 
CWO JO9-1 Vlaardings Kampioen!
maandag 25 juni 2018 11:45In een super spannende wedstrijd wisten de grote kleine mannen van Claudino en Xander met 3-1 te winnen van VFC. Een grote groep supporters zagen VFC op een 1-0 voorsprong komen, maar nog voor rust wist CWO de stand gelijk te trekken. Na de limonade zette CWO nog een tandje bij en met twee schitterende doelpunten lieten ze zien wie er dit jaar de beste is! Gefeliciteerd!

Lees meer...
 
Wijziging invulling sponsorcommissie CWO
donderdag 21 juni 2018 13:18Sinds zo'n 3 jaar is de sponsorcommissie van CWO in de huidige vorm op diverse vlakken aan het werk om bedrijven (sponsoren) aan CWO te binden en verbonden te houden.  
Dit met diverse successen zoals uiteraard het sponsorcontract met ING en sinds vorig jaar de verlenging hiervan met wederom 3 jaar. Het spreekt voor zich dat er altijd verdere groei gewenst en noodzakelijk is, mede hierom wordt er onder andere in samenwerking met st. Businessclub CWO jaarlijks een sponsoravond georganiseerd zoals onlangs met de gasten Jan de Jong en Kees Jansma als hoofdgasten.

Lees meer...
 
Obeida Kadri van Deltasport naar CWO
donderdag 14 juni 2018 16:05De Technische Commissie is verheugd dat Obeida Kadri volgend seizoen de overstap maakt naar CWO. Obeida is een talentvolle middenvelder met diepgang, die zich komend seizoen wilt laten gelden en stappen vooruit wilt maken.

Lees meer...
 
Sven Goedendorp van VFC (zo) naar CWO
dinsdag 12 juni 2018 20:51De Technische Commissie is verheugd dat Sven Goedendorp volgend seizoen de overstap maakt naar CWO. Sven is een snelle en slimme aanvaller die regelmatig het doel weet te vinden. Hij heeft bijna zijn hele voetballeven bij VFC (zo) gespeeld en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging op zaterdag.

Lees meer...
 
Mark Bresser Hoofd Jeugdopleiding CWO
maandag 11 juni 2018 20:19Met ingang van het nieuwe seizoen, zal Mark Bresser (49) aantreden als Hoofd Jeugdopleiding bij CWO. Mark Bresser is als voetballer actief geweest bij Alexandria'66 en Xerxes. Als trainer actief geweest bij Zwervers Capelle en Excelsior R.

Lees meer...
 
CWO zoekt jeugdtrainers
maandag 11 juni 2018 00:00De jeugdafdeling van sv CWO blijft groeien, waardoor wij op zoek zijn naar extra enthousiaste beginnende en ervaren jeugdtrainers bij de diverse teams van O8 t/m O11. Heeft u interesse om één van deze teams volgend seizoen te trainen, neem dan via de mail contact op met het bestuur ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), waarin u vermeld wat uw voetbal- en/of trainerservaringen zijn en naar welke leeftijdsgroep uw voorkeur uitgaat. Een vergoeding voor uw werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer...
 
Wijziging openingstijden kantine
maandag 04 juni 2018 11:41Vanaf week 23 zal de kantine op maandag en woensdag gesloten zijn.

 
Danny Koetsier van ASWH naar CWO
dinsdag 22 mei 2018 14:23De Technische Commissie van sv CWO is verheugd dat Danny Koetsier volgend seizoen de overstap maakt naar CWO. Danny is een snelle en fanatieke aanvaller en komt na 2 jaar ASWH weer in zijn eigen woonplaats Vlaardingen spelen. Danny heeft in de jeugd ook bij HVO gevoetbald, één van de fusieclubs van CWO.

Lees meer...
 
Lidmaatschap 2017-2018
maandag 30 april 2018 20:39

Beste (ouders / verzorgers van het) CWO-lid,
Het einde van het seizoen 2017-2018 nadert. Vanuit het bestuur kunnen wij spreken van een mooi seizoen waarin we als vereniging op vele fronten weer stappen gezet hebben. Voor sommige leden betekent dit moment dat er nagedacht gaat worden of hij/zij volgend jaar nog bij CWO willen en kunnen voetballen. Natuurlijk hopen wij dat iedereen blijft bij deze mooie en gezellige vereniging.
Uit ervaring is gebleken dat sommige leden in het begin van het nieuwe seizoen opzeggen en ontstaat er soms discussie over het betalen van de contributie voor het nieuwe seizoen of een gedeelte daarvan. Om hier duidelijk over te geven, willen wij alle leden hiervan op de hoogte stellen.

Lees meer...
 
CWO Masita kleding ook online te bestellen!
maandag 30 april 2018 19:57Via bovenstaande button of via de link ( http://cwo.masita.com/ ) is het vanaf heden mogelijk jouw CWO Masita kleding online te bestellen! Ook altijd terug te vinden onder het balkje 'CWO Kleding'.
Hierbij kan je kiezen of je jouw bestelling wil ophalen in de winkel van Sporthuis Mart van Dam of gewoon thuis laat bezorgen.

Lees meer...
 
Een wisseling van de wacht
donderdag 17 mei 2018 19:35Zo mag het genoemd worden toen afgelopen woensdag in het bijzijn van de (bijna) complete staf van onze A-selektie de ondertekening plaatsvond van de nieuwe contracten van de trainers Rafael Andrade, Dennis van der Waal (beiden voor CWO 1) en Chris Latupeirissa (CWO 2). Ook aanwezig hierbij was de nieuwe keeperstrainer Hilco van Ark en de nieuwe leider, Klaas Bot; voor Chris en Hilco een terugkeer naar de oude club, voor Klaas een nieuwe functie.

Lees meer...
 
100 wedstrijden bij CWO 1
zondag 20 mei 2018 15:03Voor aanvang van de wedstrijd tegen Piershil werd CWO-verdediger Igor Markovic in het zonnetje gezet omdat hij (ruim) 100 wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld.
Namens het bestuur bood Kees Groeneveld hem een schaal met inscriptie en, in plaats van bloemen, een fles met wat lekkers aan.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 35

Deze week zijn jarig:

Felisberto Tavares Semedo (15/10)
Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)