Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Jeugdvoetbalkamp CWO groot succes!
maandag 30 mei 2016 19:58Afgelopen weekend gingen er ruim 80 CWO’ers (jongens, meisjes en begeleiding) op voetbalkamp naar Otterloo. De kampgangers vertrokken vrijdagmiddag met een luxe touringcar vanaf de parkeerplaats van CWO en arriveerden rond 18:30 op het voetbalkamp, dat midden in de Gelderse bossen ligt. Naast veel voetbalactiviteiten, hebben de kinderen genoten van spellen, speurtochten en een dropping in de bossen.

Lees meer...
 
Een zeer geslaagde Businessclub avond!
vrijdag 20 mei 2016 22:13Ons eigen clubgebouw was afgelopen donderdagavond het podium van een zeer geslaagde Businessclubavond. Ruim 130 gasten konden genieten van heerlijk eten (verzorgd door Edward Maatsen en poelier Jaap Westbroek), goede muziek (verzorgd door Rob van der Mark), gezellig barpersoneel én special guest Jean Marie Pfaff.

Lees meer...
 
Ga als team bowlen bij DOK99 op kosten van CWO!
woensdag 09 maart 2016 11:58Elftallen van CWO kunnen dit seizoen gratis bowlen bij DOK99. Er is een fraaie samenwerking aangegaan waardoor zowel DOK99 als CWO elkaar iets kunnen bieden!
Heeft jouw elftal interesse in een gezellig uitje? Meld je dan nu aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Lees meer...
 
Online kijken: 'Dribbels & Dromen' met Ruud van Nistelrooy
zaterdag 26 maart 2016 20:03Voor alle Nederlanders voor wie voetbal een belangrijk onderdeel in het leven is heeft ING een documentaire gemaakt: ‘Dribbels & Dromen’.  Een documentaire over en voor de sport, het amateurvoetbal en iedereen die er wekelijks mee bezig is. Rode draad is ambassadeur Ruud van Nistelrooy, zijn leven en carrière. De kijker volgt Van Nistelrooy in zijn bijzondere voetballeven.

Lees meer...
 
Sporten bij Sportcentrum Vlaardingen
woensdag 09 maart 2016 11:29CWO-ers kunnen extra voordelig sporten bij Sportcentrum Vlaardingen.
Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Lees meer...
 
Wij zoeken jeugdtrainers!
vrijdag 18 maart 2016 15:23CWO heeft ambitieuze plannen met zijn jeugdopleiding. Het doel is om zoveel mogelijk eigen jeugd door te laten stromen naar de hoogste selectieteams, in combinatie met veel voetbalplezier. Hiervoor zijn wij op zoek naar meerdere goede, enthousiaste en gedreven jeugdtrainers die mee willen helpen dit doel te bereiken én te behouden. Ben of ken jij de trainer die deze uitdaging bij CWO aan wilt gaan? Laat het ons weten!

Lees meer...
 
Indrukwekkend eerbetoon bij CWO
zondag 15 mei 2016 19:45

Op zaterdag 14 mei jongstleden werd er bij CWO een zeer bijzondere wedstrijd gespeeld. Om 16:30 uur speelde CWO 4 namelijk op het hoofdveld én in bijzijn van zo’n 150 familieleden en vrienden, een wedstrijd die in het teken stond van Lyon van der Toorn (24 jaar). Lyon overleed op 8 mei 2016 als gevolg van een motorongeval aan de Kooikersweg in Vlaardingen.

Lees meer...
 
CWO sluit seizoen winnend af tegen Soccer Boys 3-2 (1-1)
zondag 15 mei 2016 12:17Met een overwinning heeft CWO het seizoen goed afgesloten en eindigde evenals vorig jaar op de zesde plaats in de eindstand.
CWO nam direct het initiatief in de wedstrijd en Soccer Boys liet geen moment zien dat het nog streed om niet in de nacompetitie voor degradatie te komen.  Veel kansen ontstonden er echter niet.

Lees meer...
 
Het overschrijven van leden gaat voortaan digitaal
woensdag 11 mei 2016 19:44

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent niet alleen de fase waarin de prijzen worden verdeeld. Ook de overschrijvingsperiode is aangebroken. Een periode waarin spelers kunnen wisselen van vereniging. De KNVB gaat digitaal! Het is niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen. Verenigingen kunnen alle overschrijvingen regelen via Sportlink. Dit geldt zowel voor het veldvoetbal als voor het zaalvoetbal.

Lees meer...
 
Steun CWO met oud papier!
dinsdag 10 mei 2016 07:17Wist je dat je met oud papier en karton CWO steunt? In de container op de parkeerplaats bij CWO verzamelen we zoveel mogelijk oud papier en karton. Ook rijdt er een speciale CWO Oud Papier Actie (OPA) bus rond die papier en karton bij jou of jouw werk kan ophalen. Arnold is de drijvende kracht achter onze OPA.

Lees meer...
 
De Magic Mike van CWO
vrijdag 13 mei 2016 14:51

Vrijdag de 13e is voor iedereen een ongeluksdag, maar voor Maya en mezelf (Petra) niet, dit was onze geluksdag. Zitten we gezellig bij CWO te ontbijten, kijken we naar buiten en tot onze verbazing zien we onze eigen 'Magic Mike' op het veld lopen, dus we hoeven geen kaartjes meer te kopen voor zijn show.

Lees meer...
 
Strikes en spares voor de F
woensdag 04 mei 2016 13:21

Zaterdagochtend 23 april werd de rust in Dok99 verstoord; met drie enthousiaste F-teams namen we de bowlingbanen over. Nadat de zoektocht naar de juiste maat schoenen voorbij was en de kinderen klaar waren met het glijden over de gladde vloer konden ze beginnen met de eerste pot. Ze waren ervan overtuigd dat ze strikes zouden gooien en gelijk hadden ze. De bevestigingen van strikes en spares werden door de zaal geschreeuwd!Lees meer...
 
Trainen donderdag 19 mei? Dan kunt u zomaar Jean Marie Pfaff tegen het lijf lopen!
woensdag 04 mei 2016 18:57

Beste leden, zoals iedereen inmiddels wel zal hebben vernomen, zal er donderdag 19 mei door de st. Businessclub CWO een sponsoravond worden georganiseerd, welke onder leiding zal staan van Jan Dirk Stouten. De hoofdgast van deze bijzondere avond is Jean Marie Pfaff, ooit werelds beste keeper.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 45

Agenda

Deze week zijn jarig:

Jayden Jawalapersad (21/10)
Tygo van Vliet (21/10)
Wout Heuer (22/10)
Ilham Mohamed (23/10)
Rafael Frezgi (24/10)
Berkan Gultekin (25/10)
Daimy Kerklaan (25/10)
Musa Taner (25/10)
Laura Heuer (26/10)